
חודשים ספורים לאחר שהועמדה לדין, נגזר דינה של תושבת השטחים לאחר שהורשעה בשורה של עבירות במספר תיקים שונים.
הנאשמת הורשעה על פי הודאתה, בביצוע עבירות של כניסה לישראל שלא כחוק, איומים, היזק לרכוש במזיד והפרת הוראה חוקית.
האירוע הראשון התרחש ביוני 2023, כאשר הנאשמת שהתה בשטח המדינה ללא היתר ועל רקע ויכוח בינה לבין בעלה, שהוא המתלונן. האירוע כלל אלימות הדדית, כאשר היא תפסה את הטלפון הנייד של המתלונן, הטיחה אותו על הרצפה וגרמה לשבר במסך שלו. בהמשך, איימה על המתלונן שתביא אנשים מטייבה שיפגעו בו.
בעקבות האירוע הראשון, הנאשמת נחקרה במשטרה וחתמה על כתב ערובה, שבין היתר אסר עליה במשך תקופה ליצור קשר או להיפגש עם המתלונן. על אף זאת, בחודש יולי 2023 וכאשר אותו כתב ערובה עודנו בתוקף, הנאשמת שלחה למתלונן מסרונים.
אירוע שלישי מבחינה כרונולוגית, התרחש יום למחרת האירוע השני שתואר; או אז, הנאשמת שוב שהתה בשטח המדינה ללא היתר והגיעה לבית שבו התגורר המתלונן עם בני משפחה נוספים ודרשה מגיסתה למסור לידיה את הבת המשותפת שלה ושל המתלונן. הגיסה סירבה לכך, ובתגובה הנאשמת קיללה אותה ואיימה עליה שתביא אנשים שיעשו בלגאן, וכן ציינה שהגיסה אינה יודעת מה הנאשמת יכולה לעשות.
אירוע רביעי התרחש בחודש פברואר 2025, כאשר הנאשמת שהתה בשטח המדינה ללא אישור כניסה וזאת אף על פי שזו היתה תקופת המלחמה.
השופט עמית פרייז מבית משפט השלום בכפר סבא, ששמע את טיעוני הצדדים ואת נסיבותיה האישיות, גזר עליה ארבעה חודשי מאסר, לצד הפעלת מאסר מותנה, כך שבסך הכל היא תרצה שמונה חודשי מאסר שמחושבים מיום מעצרה ב-3 בפברואר.
עוד הוטלו שישה חודשי מאסר על תנאי על עבירות אלימות, שישה חודשי מאסר על תנאי על עבירה של כניסה לישראל שלא כחוק, שלושה חודשי מאסר על תנאי על עבירה של היזק לרכוש במזיד או הפרת הוראה חוקית. כמו כן, הוטל עליה קנס בסך 1,500 שקל.
סניגורה, עו"ד שאדי גאנם, עירער לבית המשפט המחוזי בלוד על חומרת העונש. התביעה עתרה לדחות את הערעור.
בסופו של דבר הרכב של השופטים עידו דרויאן – גמליאל, מאור אבן חן ואילה אורן החליט לקבל את הערעור לגבי המאסר על תנאי שהוטל עליה על עבירה של כניסה לישראל שלא כחוק, בכך שקיצר אותו משישה לשלושה חודשים. יתר חלקי גזר הדין נשארו על כנם.











