
שוטרי מרחב חולון עצרו צעיר (32) המוכר למשטרה, בחשד שייבא כמות גדולה של קטמין והחזקת סמים בביתו.
החשוד, יוסי אסף אליעזר, נעצר לאחר שבחיפוש בביתו אותרו סמים מסוגים שונים מסוג מריחואנה, חשיש ואבקה לבנה החשודה כסם. כמו כן, הוא חשוד בייבוא של כמעט שני ק"ג קטמין מחו"ל לישראל, לאחר שחבילה המכילה סמים נתפסה על ידי המכס.
לאחר חקירה ראשונית, הוא נכלא והובא לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשבוע.
על פי דברי נציג המשטרה בפתח הדיון בעניינו, החשוד קשר את עצמו לסמים שנתפסו בביתו, אך הכחיש כל קשר לסמים שעל פי החשד יובאו ארצה. במרבית חקירתו שמר על זכות השתיקה.
עוד עלה מדברי נציג המשטרה, שאין מדובר בהסתבכות הראשונה של החשוד עם החוק. באמתחתו עבר פלילי בעבירות של החזקה וסחר בסמים.
מהדיון עלה כי בעת מעצרו נתפסו על ידי בלשי המשטרה 136 גרם קנאביס בדירתו ועוד כ-26 גרם קנאביס מחוץ לדירה. עוד התברר, שצו החיפוש הוצא ב-25 במרס ומכאן ניתן להסיק כי חבילת הסמים הגיעה מחו"ל לישראל בימים שקדמו למועד זה במהלך חודש מרס.
במהלך הדיון, סירב נציג המשטרה לחשוף פרטים מהחקירה, כולל מתי הגיעה החבילה לארץ ומאיזו מדינה.
סניגורו של החשוד, עו"ד יצחק איצקוביץ', הכחיש את המיוחס למרשו והתייחס בדבריו למצבו הבריאותי של החשוד.
כך או כך, בתום הדיון, השופטת שלי קוטין, שעיינה בחומרי החקירה ושמעה את טיעוני הצדדים, קבעה כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרו עד 11 באפריל.











