בלשי יחידת ירדן במחוז ש"י סיכלו הברחת 54 ק"ג חשיש

שתף כתבה עם חברים
חלק מהברחת הסם שנתפסה סמוך לגבול (צילום: משטרה)

יחידת גבול ירדן במשטרת מחוז ש"י תפסה 54 ק"ג חשיש בשווי מוערך של מאות אלפי שקלים בבקעת הירדן, ושלושה פלסטינים נעצרו לחקירה ביחידה המרכזית של מחוז ש"י.

בסוף השבוע ערכו כוחות המשטרה, מג"ב, צה"ל ושב"כ פעילות לסיכול הברחות אמל"ח וסמים בגבול ירדן. הכוחות הצליחו לזהות שלושה חשודים שהתקרבו לעבר הגדר. בלשי המשטרה החלו במעקב סמוי אחר החשודים והצליחו לעצור אותם.

הבלשים תפסו מספר תיקים שהיו ברשות החשודים ואיתרו כמות גדולה של חומר חשוד כסם. שלושה תושבי הכפר הפלסטיני פארעה נעצרו לחקירה.
יחידת גבול ירדן (יג"י) במחוז ש"י הוקמה לאחרונה בעקבות העלייה באתגרים הביטחוניים ובאיום ההברחות בגבול.
מפקד מחוז ש"י ניצב משה פינצ'י שיבח את בלשי יחידת גבול ירדן והכוחות הנוספים על הפעילות שמנעה הברחה גדולה של סמים: "תפיסה זו מעידה על היקף הפעילות העבריינית במרחב הגבול ועל החשיבות של פעולותינו, פעילות היג"י תשנה את המציאות בגזרת הגבול המזרחי ותילחם בהברחות ביחד עם צה"ל. המטרה העיקרית היא מניעת הכנסת אמל"ח וסמים לתוך לבה של מדינת ישראל".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *