
תושב רמלה, בשנות ה-30 לחייו, נעצר לפני ימים אחדים בחשד לבעילה שלא בהסכמה של גרושתו ובעבירות אלימות כלפיה וכלפי בנם המשותף. הוא נעצר על ידי שוטרי תחנת בת ים כשהעבירות המיוחסות לו הן – איומים, תקיפת קטין, תקיפת בת זוג ובעילה שלא בהסכמה חופשית.
לאחר חקירה ראשונית, נכלא החשוד (15.9) והובא לבית משפט השלום בתל אביב בבקשה להאריך את מעצרו. בפתח הדיון בעניינו, סיפר נציג המשטרה על השתלשלות הדברים שהובילה למעצר. במהלך חודש יולי השנה, כשהחשוד שהה בבית הגרושה בהסכמה, הוא קיים איתה יחסי אישות אשר המתלוננת הבהירה כי אינה מעוניינת בהם. למרות זאת, החשוד המשיך במעשיו.
מעבר לכך, ציינה המתלוננת כי במהלך שהות משותפת בעיר אילת, החשוד אחז בידה בחוזקה ודחף אותה. כמו כן, מסרה כי החשוד איים לרצוח אותה ומסרה על אלימות מצדו כלפי אחד מהילדים המשותפים שלהם.
לדברי נציג המשטרה, בחקירתו הכחיש את המיוחס לו וטען כי המתלוננת מבקשת להתנקם בו. עוד ציין נציג המשטרה, כי לחשוד מאסר על תנאי בגין הרשעות קודמות בגלל איומים וכמו כן הרשעות קודמות בעבירות אלימות בין בני זוג כנגד המתלוננת.
סנגורו של החשוד, עו"ד גיא ארנברג, הכחיש את המיוחס למרשו, ציין כי הוא מסר גרסה מפורטת ולדבריו היא הגישה את התלונה בעקבות פנייתו כנגדה לבית המשפט לענייני משפחה. בתום הדיון, השופטת רוית פלג בר דיין קבעה כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרו בשלושה ימים ועד ל-17 בספטמבר.
בדיון השני, נציג המשטרה טען כי שתי עדויות שנגבו חיזקו את החשד בנוגע לעבירות תקיפה וכן חיזקו במידה מסוימת גם לגבי עבירת בעילה שלא בהסכמה. בסיומו הדיון, השופטת שלי קוטין קבעה, כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרו בשישה ימים, עד ל-22 בספטמבר.
בפתח הדיון השלישי, הצהירה המשטרה כי עדויות נוספות חיזקו את החשד. הסנגור שב ודרש לבדוק את הטלפון של החשוד על מנת להוכיח את חפותו. בהתאם לכך, השופטת ציפורה גילוני גז הורתה ליחידה החוקרת לבדוק עד הדיון הבא את טענותיו של החשוד ואת מכשיר הטלפון הנייד שלו. מעצרו הוארך עד 23 בספטמבר.
בדיון הרביעי, המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בשלושה ימים נוספים. אולם, השופטת קוטין קבעה, כי החשד הסביר לא התחזק ואף נחלש. לאור זאת, הורתה השופטת על שחרורו של החשוד למעצר בית ובתנאי הרחקה מהמתלוננת.
מחר (25.9) אמורה המשטרה לקיים עימות בין החשוד למתלוננת.










