אשת האסיר מסרה לסוהר כריך עם אבקת קוקאין ו-10,000 שקל

שתף כתבה עם חברים

אסיר מכלא איילון ואשתו נעצרו בחשד למתן שוחד לסוכן שב"ס וניסיון להבריח קוקאין, הרואין וחשיש כשהם מוסווים בתוך לחם

הסמים בסנדוויץ' (צילום: שב"ס)

הפעלת סוכן של ימ"ר בתי הסוהר הביאה לסיכול ניסיון החדרת הרואין וקוקאין באמצעות כריך לכלא איילון ברמלה. סוכן סמוי, אשר הופעל בחודשים האחרונים על ידי שב"ס, הביא למעצר של אחד האסירים ושל אשתו – בחשד שניסו לשחד סוהר ולהכניס לכלא סמים קשים.

מבקשת המעצר עולה, כי האסיר חי אושר בן נעים (38), במקור מבאר שבע, פנה לסוהר באגף והציע לו לכאורה שוחד תמורת הכנסת סמים לכלא. התקיימו ביניהם מספר שיחות שהוקלטו, עד שאתמול תואם מפגש שהתקיים מחוץ לכלא בין אשתו של האסיר, תמר בן נעים (27) לבין הסוהר-הסוכן. המפגש התקיים בבאר שבע.

בבקשה נטען, כי אשת האסיר מסרה לסוכן "סמים קשים אבקתיים, הרואין, קוקאין, כדורים וחשיש, כשהכל מוסווה בתוך לחם וקופסת סיגריות, ומסרה לו גם סכום של 10,000 שקל כדמי שוחד".

הפגישה תוסרטה ותועדה על ידי בלשי מפלג בילוש דרור בימ"ר בתי הסוהר בסיוע החטיבה הטקטית זרוע חשיפה מג"ב. בסיומה – נעצרה האשה ואחריה, גם בעלה האסיר נלקח לחקירה.

בדיוני הארכות המעצר בבית משפט השלום בראשון לציון היום, נמסר כי האסיר קשר עצמו לעבירה ולניסיון לשחד סוהר – אבל ביקש לשחרר את אשתו מהסיפור. הוא טען, כי היא התבקשה לסייע ונפגשה עם הסוהר, מבלי שידעה על תוכן החבילה וה"כריך" שמסרה לו.

בנוסף, המשטרה מסרה כי האסיר חשוד באיומים על איש שב"ס: לאחר שהוא שמע על מעצרה של אשתו, הוא איים לפגוע באותו סוהר שלדבריו טמן לו מארב ועשה לו "כיפה אדומה".

האסיר, באמצעות סנגוריו עו"ד איריס אהרונוב ועו"ד ג'ריס ברהום, טענו כי היוזם הוא הסוהר "שאמר לחשוד כי הוא במצב כלכלי קשה".

השופט יובל קדר האריך את מעצרם של האסיר ושל אשתו עד ל-26 באוגוסט.

 

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *