
עשרה ימים לאחר מעצרו של דין קסנטיני עם שובו מחו"ל, בחשד למעורבות ברצח ליאור גרינברג בחולון, הוא הובא היום לדיון נוסף בעניינו בבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשישה ימים (20 מרס).
מהדיון עלה כי מאז הדיון הקודם קסנטיני נחקר פעם אחת בלבד. נציג המשטרה אישר במהלך הדיון כי אין ראיות לקשר בין קסנטיני לבין השניים שהיו על גבי האופנוע בזירת הרצח.
בהמשך הוסיף נציג המשטרה כי יש צורך לבצע השלמות חקירה ולפי התוצאות שלהן יוחלט אם יש צורך לחקור אותו שוב לגבי אותן השלמות, ואז תתקבל החלטה אם לשחררו או להגיש כתב אישום.
לשאלת הסנגורים, עורכי הדין אייל אוחיון ויצחק איצקוביץ', האם מבחינת המשטרה קסנטיני היה מעורב באירוע, נציג ימ"ר תל אביב השיב בחיוב. עוד עלה כי במהלך החקירה הוטחה בקסנטיני הודעה שכתב אבי חנוני לאדם אחר ובה ציין כי הוא נמצא אצל דין.
הסנגורים שבו והכחיש את המיוחס למרשיהם, טענו כי היחידה החוקרת מושכת זמן ועתרו לשחררו.
השופטת אביטל אמסלם גלבוע ציינה בהחלטתה: "מבלי להביע דעה לכאן או לכאן בעניין חיזוק החשד, אני סבורה שלא ניתן להתעלם ממכלול הראיות שהוצג לי ובהתחשב במפורט במסמך הסודי במסמך שהוצג לי בטלפון, אני סבורה כי יש לאפשר ליחידה החוקרת לבצע את הפעולות שהוצגו כעת, לפחות חלק מהן".
עוד הוסיפה השופטת: "אכן היה צורך וישנו צורך בביצוע פעולות אחרות נוספות עם שובו של החשוד לארץ, ובעקבות פעולות חקירה שנבעו מהמשך החקירה. יחד עם זאת, עדיין ישנן פעולות הרשומות בדוחות הסודיים שקשה מאוד להעריך מתי יבוצעו. משכך, הפעולות הרלוונטיות הן מצומצמות יותר. יש לבצע את כולן במהלך הימים שאנקוב ובתום ימים אלה, תגיע היחידה החוקרת והפרקליטות להכרעה, האם יש די בחומר 11 הראיות על מנת לבסס כתב אישום, אם לאו. ככל ולא תוגש הצהרת תובע, אני מבהירה כבר עתה שאבחן את שחרורו של החשוד לחלופה".
מעצרו של קסנטיני הוארך עד 24 במרס.












קסנטיני מחכים לשחרור שלך אח יקר אהוב מי שמכיר אותך יודע שאין כמוך וש…. מנסים לתפור לך תיק שנינו יודעים שאין אלייך כלום וכל המשפחה שלנו מחכה לשחרור שלך יא פנתר יא אריה יא נמר
ספינה של גברים טבעה בים של …..