הרוג ופצוע באירוע ירי בלוד

שתף כתבה עם חברים

 

זירת הרצח (צילום: משטרה)

הרוג ופצוע בשני אירועים תוך דקות בעיר לוד (11 במרס).
סמוך לשעה 17:08 התקבל דיווח במוקד מד"א במרחב איילון על פצוע באירוע ירי ברחוב מסדה בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית חולים שמיר-אסף הרופא גבר בן 33 במצב בינוני עם פציעות חודרות.
בחלוף דקות ספורות, סמוך לשעה 17:16, התקבל דיווח במוקד מד"א במרחב איילון על פצוע מאירוע אלימות ברחוב האדמו"ר האמצעי בלוד. חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו על גבר כבן 50 ללא סימני חיים עם פציעה חודרת וקבעו את מותו.
שוטרי תחנת לוד ביצעו סריקות אחר מבצעי הירי לצד איסוף ממצאים בזירה, לבחינת נסיבות המקרה שהתרחש על רקע פלילי.
לאתר פוסטה נודע כי
הנרצח מזוהה עם משפחת אלסעדי, בעוד הפצוע מזוהה למשפחת אזברגה.

סגן מפקד מחוז מרכז, תנ״צ דוד פילו קיים הערכת מצב בזירה, בה שוטרי מערך המודיעין והחקירות סקרו את נסיבות האירוע, תמונת המודיעין, הממצאים בשטח וכן פעולות חקירה נדרשות בהמשך. בתוך כך, השוטרים ניהלו פעולות חקירה ועצרו תושב המקום, בשנות השלושים לחייו, בחשד למעורבות באירוע, במסגרת חקירה של חוקרי היחידה ללוחמה בפשיעה של מרחב שפלה.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *