
פריט נפץ התפוצץ בלילה בין שלישי לרביעי במבנה מגורים במערב ראשון לציון (14 פברואר).
סמוך לשעה שלוש בלילה התקבל דיווח על פיצוץ בבניין ברחוב השייטת בשכונת נווה חוף בעיר.
למקום הוזעקו כוחות הצלה ומשטרה של מרחב שפלה אשר איתרו שרידי רימון רסס שהתפוצץ במקום.
איש לא נפגע, אך נגרם נזק לרכוש.
חבלן המשטרה בחן את שרידי פריט הנפץ, לצד סריקה במקום להסרת כל סיכון נוסף לציבור ובתום הפעילות העביר את הממצאים להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל, במסגרת חקירה שנפתחה.
הרקע לאירוע פלילי, אך הנסיבות נבדקות.
על פי דיווחים שהתקבלו באתר "פוסטה" במקום מתגורר מוכר למשטרה, המקורב לשלומי ניאמצ'יק, אשר חשוד כעת בתיק ניסיון החיסול של אלי מוסלי במלון ליד שגרירות ארה"ב בתל אביב בחודש ינואר.
עוד נודע בהקשר זה, כי היעד אליו היה מכוון הרימון הוא דמות פופולרית בעולם התחתון באזור יפו בת ים מזה שנים רבות, בעבר הוא הסתבך יחד עם בנו הנשוי לדמות מפורסמת.
בהקשר הנוכחי, היעד מקורב לניאמצ'יק, שנותן לו את המטריה הבטחונית מול ארגוני פשיעה.
על רקע החשד החדש נגד ניאמצ'יק, שהתגבר עם חשיפת עד המדינה נגדו, וההבנה של גורמים בארגון מוסלי שהוא "שוב" מנסה לפגוע בהם (נאשם בכך בפרשה 1131), נראה כי יצאה החלטה לפגוע בניאמצ'יק, ובכל מי שמתחזק את היכולת הכלכלית שלו.
ל"פוסטה" נודע כי בסוף השבוע האחרון היה מידע על כוונות לפגוע בניאמצ'יק וחשודים נוספים מהפרשה בבית המעצר אבו כביר.
מרבית העצורים בתיק הזה שובצו באגף מבודד יחסית, עד יעבור זעם.
פרטים בהמשך.









