
עו"ד אבי ללום הודיע היום על הסרת מועמדותו מהריצה לראשות לשכת עורכי הדין והעברת תמיכתו לעו"ד אפי נוה לטובת "איחוד כוחות במאבק לראשות הלשכה".
"עו"ד ללום ימשיך לעמוד בראש רשימת לשכה מקצועית ויהיה שותף מלא לניהול והובלת הלשכה", נמסר בהודעתו של ללום.
"לשכת עורכי הדין ניצבת בפני צומת בה עורכי הדין יצטרכו להכריע האם בראשות הלשכה יעמוד עמית בכר שחבר לארגונים קיצוניים והפך את הלשכה לראשונה לגוף פוליטי או להתאחד סביב המועמד המוביל, עו"ד אפי נוה, שיחד נדאג לצרכי הלשכה, ונחזיר את כבודם של עורכי הדין ואת מעמדם למקום הראוי", מסר ללום, "לאחר שהגעתי למסקנה שהמשך ההתמודדות שלי תביא לבחירת גוף פוליטי אשר אינו חלק מהלשכה ומתוך אהבה גדולה ללשכת עורכי הדין, אני בוחר בנקודה זו לגלות אחריות ולהסיר את מועמדותי מהריצה לראשות הלשכה במטרה לרכז את התמיכה בעו"ד אפי נוה".
ללום הוסיף: "אני קורא מכאן לעו"ד לדורון ברזילי ועו"ד ארקדי אליגולאשוילי להצטרף אל עו"ד אפי נוה ואליי על מנת שנוביל יחד את הלשכה בשותפות מלאה ונמנע השתלטות של גורמים שרואים בלשכה כלי למטרות פוליטיות ולא יותר".
נוה מסר בתגובה: "אני מודה לעו"ד אבי ללום על המנהיגות והאחריות שגילה בהחלטה להצטרף ולהוביל יחד את הלשכה. אנחנו עומדים בפני בחירות גורליות ועל כן אני קורא למועמדים הנוספים לגלות אחריות ולהצטרף אלינו. בואו נחזיר את הכוח ללשכה".









