נעצרו חשודים בהנחת מטען לאיש הכספים לשעבר של בן כהן המנוח בר"ג

שתף כתבה עם חברים

אחד העצורים הוא עובד עירייה בתחום התברואה. במשטרה בודקים את נסיבות האירוע, כולל אפשרות כי מדובר בטעות בזיהוי

בן כהן ( צילום: פלאש 90)

שני תושבי רמת גן נעצרו בחשד למעורבות בהנחת מטען חבלה.
השניים – מתן חיים כולי (18) ושלמה לוי (52) שהינו עובד עירייה בתחום התברואה – נעצרו על ידי שוטרי תחנת בני ברק, במסגרת חקירה שנפתחה בעקבות מטען חבלה שנוטרל אתמול ברמת גן.

כפי שפורסם באתר פוסטה, מדובר באירוע שהתרחש באזור רחוב בר כוכבא ברמת גן. עם קבלת דיווח על חפץ חשוד, הוזעקו למקום שוטרי מרחב דן וחבלן משטרתי שטיפלו בחפץ שהתברר כמטען. בדיקה העלתה כי הרכב שייך לאישה שאינה מוכרת למשטרה.
במשטרה פתחו בחקירת הרקע להנחת המטען, כולל גביית עדויות ובדיקת מצלמות אבטחה, בניסיון להבין את נסיבות האירוע, כולל אפשרות כי מדובר בטעות בזיהוי. על פי דיווחים שונים שהגיעו לאתר פוסטה נבדק חשד כי מטען היה מיועד לאיש כספים שעבד בעבר עם בן כהן, עבריין בכיר מרמת גן שמת לפני מספר שנים. לפי הערכות בעולם התחתון, עבריין בכיר השוהה בחו"ל עומד מאחורי האירוע.

כאמור, במסגרת החקירה, נעצרו שני החשודים, הצעיר אשר ללא עבר פלילי והמבוגר יותר שהינו עובד עירייה שמוכר למשטרה. המשטרה מייחסת להם עבירות של איומים, קשירת קשר לפשע והנחת חומר נפיץ. היחידה החוקרת ביקשה להאריך את מעצרם בשבעה ימים.

במהלך הדיון, נציג המשטרה סירב לחשוף פרטים מהחקירה, למי היה מיועד המטען, הרקע או חלקו של כל אחד מהחשודים או ראיות שיש בתיק. מה שכן נודע כי יש במשטרה תלונה בגין עצם הנחת המטען. כמו כן, נטען כי ישנן ראיות נוספות, מעבר לתלונה.

סנגוריהם של החשודים, עורכי הדין אליז קסנטיני ויצחק איצקוביץ', הכחישו במסגרת הדיון את המיוחס למרשיהם.
כך או כך, בתום הדיון, השופטת רוית פלג בר דיין, שעיינה בחומרי החקירה ושמעה את טיעוני הצדדים, קבעה כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרם בשלושה ימים, ועד ל-30 במרס.

השארת תגובה

תגובה אחת על “נעצרו חשודים בהנחת מטען לאיש הכספים לשעבר של בן כהן המנוח בר"ג”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *