שני חיילים נעצרו בחשד לביצוע עבירות מין בכוח בקטינה

שתף כתבה עם חברים

הנערה סיפרה כי אחד החשודים יצר עמה קשר ברשת החברתית, הזמין אותה לביתו ושם קיים עמה יחסי מין בצורה אגרסיבית, כאשר מאוחר יותר הצטרף גם חברו – ללא הסכמתה

(אילוסטרציה: FREEPIK)

שני תושבי בת ים, חיילים כבני 20, נעצרו בחשד לעבירות מין קשות בקטינה כבת 13, שהכירו ברשת. כך נודע לאתר פוסטה.
השניים נעצרו על ידי שוטרי תחנת בת ים והמשטרה מייחסת להם עבירות של מעשה מגונה בנסיבות מחמירות שחברו יחד לביצוע אינוס. לאחר חקירה ראשונית, השניים נכלאו והובאו היום לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרם בשבוע. מהחקירה עולה כי האירועים התרחשו במקומות שונים.

על פי החשד, האירועים התרחשו בדצמבר 2022. הנערה סיפרה כי אחד החשודים יצר עמה קשר ברשת החברתית, הזמין אותה לביתו ושם קיים עמה יחסי מין בצורה אגרסיבית. לאחר מכן, הגיע לביתה עם חשוד נוסף ושם ביחד ביצעו בה אקט אלים מאוד שלא בהסכמה.

מהדיון עלה כי החקירה החלה לאחר שאביה של הקטינה דיווח למשטרה לאחר שנחשף לפרטי האירוע מבתו וגם בעקבות מפגש אקראי עם אחד החשודים. בהמשך נגבתה עדות מפורטת מהקטינה על ידי חוקרת ילדים. עוד עלה מהדיון כי המשטרה מחפשת אחר חשוד נוסף.

סנגוריהם של החשודים, עורכי הדין שרון רבינוביץ' ויעל פינקלמן ניסן, טענו כי היחסים בוצעו בהסכמה. בדיונים נטען כי המעשים בוצעו תוך שימוש בכוח, כולל חניקה ומשיכת שיער. אחד החשודים טען כי בינו לבין הקטינה היו מספר התכתבויות ומספר מפגשים. כמו כן, החשודים טענו כי לא ידעו לגילה של הקטנה או שהציגה את עצמה כאילו בגירה יותר.
כך או כך, בתום הדיון, השופטת שלי קוטין, שעיינה בחומרי החקירה ושמעה את טיעוני הצדדים, קבעה כי קיים חשד סביר והאריך את המעצר עד 20 במרס.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *