כתב אישום נגד צעיר מחולון שמכר קנאביס לשוטר סמוי

שתף כתבה עם חברים

מכר קנאביס בהזדמנויות נוספות בהרצליה, בקרית אונו ובתל אביב – בכל פעם גרמים בודדים תמורת מאות שקלים

עסקת סמים (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

לבית משפט השלום בראשון לציון הוגש כתב אישום נגד איתי ביטון (18) מחולון, המייחס לו חמישה אישומים על סחר והחזקה בסמים.
מחקירת משטרת מודיעין עולה, כי הנאשם סגר את פרטי העסקאות באפליקציית טלגרם. באחד המקרים הוא קבע מפגש עם לקוח בעיר מודיעין כדי למכור לו חמישה גרם קנאביס. הלקוח התברר כשוטר סמוי.
באישומים נוספים נטען כי ברשותו של ביטון נמצאו יותר מ-300 גרם קנאביס ו-5,800 שקל במזומן. נטען כי הוא מכר קנאביס בהזדמנויות נוספות בהרצליה, בקרית אונו ובתל אביב – בכל פעם גרמים בודדים תמורת מאות שקלים.

לצד כתב האישום הוגשה בקשה להארכת מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים. התשתית הראייתית נגדו מתבססת על דוח פעולה של השוטר הסמוי, עדויות רוכשים, מחקר תקשורת ואיכון סלולארי.

הנאשם עצמו טען ששימש כשליח בלבד. הסנגורית שלו, עו"ד שני מורן, הסכימה לקיומן של ראיות לכאורה אולם עתרה לשחרר את הנאשם לחלופת מעצר, בין היתר כי מדובר בצעיר ללא עבר פלילי, שפעל בשליחותו של אחר.
התביעה מצידה הדגישה את חומרת העבירות.
השופט אבי וסטרמן החליט להורות על שחרור הצעיר למעצר בית מבלי להמתין לקבלת תסקיר מבחן.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *