
שוטרים מתחנת רחובות ובלשים מימ"ר מרכז, יחד עם לוחמי מג"ב ויחידת הכלבנים המחוזית, ביצעו הבוקר חיפוש יזום במספר מתחמים בעיר רחובות, בכלל זה במתחם משפחת לביא בעיר (27 נובמבר).
הכוחות הגיעו למקום עם צו חיפוש למתחם של משפחת לביא, בניסיון כנראה למצוא אמצעי לחימה, אולם ככל הידוע בתום החיפוש לא נמצא דבר בהקשר זה.
מהמשטרה נמסר כי "במספר מתחמים נחשפו פריטי אמל"ח שונים, לרבות שלט ונפץ המיועדים על פי החשד להכנת מטען, משבש תדרים ומכשיר לאיתור מצלמות, וכן כחצי ק"ג חומר החשוד כסם, מעל 100 אלף שקל במזומן שמקורם על פי החשד בפעילות פלילית".
בנוסף, המשטרה תפסה מספר מספר כלי רכב, אופנועי טימקס וטרקטורונים, שהוחרמו לבחינת הליך חילוט. בנוסף, ג'יפ ממוגן הורד מהכביש.
עו"ד שני מורן שמייצגת את בני משפחת לביא מסרה בתגובה: "פעם נוספת נערך חיפוש בבית משפחת לביא, וכמובן שגם הפעם לא נמצא דבר וחצי דבר שאינו חוקי בבית. החיפוש נערך בברוטליות, תוך עקירת דלתות, הרס בכל פינה בבית וגרימת נזק רב לרכוש, ואנו נפעל בכל האמצעים החוקיים כנגד משטרת ישראל בגין הנזקים הכבדים שנגרמו לשווא, ללא כל בסיס ועילה".

מהמשטרה נמסר כי החיפושים במתחמים בעיר "בוצעו על פי דין ובהתאם לצו שופט, תוך פריצת הדלתות בהתאם לנסיבות והצורך המבצעי". עוד נמסר כי "הפעילות נמשכת במטרה להגיע לחקר האמת, למען שלום הציבור ובטחונו".










אחח עמוס כמה כסף אתה משלם על יחסי ציבור לא חראם??
10 בבוקר עוד לא סיימו חיפוש כבר כתבה
כל יהודי שמביא ערבים על יהודים שישתו לו תדם מישטרע שיעשו לו חיפוש כל יום אינשאללה (ערב כיפור שחטו יהודי משיתכר ושר תת רמה שיא עלובי החיים ) ראינו התמונות זה היה חיפוש עדין….די להיתבכין הכל הצגה אלה עדי מדינה
חצילים בפיתה