תמלילי איילת שקד

שתף כתבה עם חברים

עו"ד ד"ר חיים שטנגר סופר לשרת הפנים את המילים (עם אפי נוה) בתפקידה כשרת המשפטים, ואת הקץ לאחור של ממשלת בנט

הברית הפוליטית שהחלה בתרועות נצחון, תיגמר בשבר?

וואוו, וואוו, מזמן לא צחקתי צחוק כזה פרוע ומתגלגל, לאחר ששמעתי הערב את איילה חסון מודיעה בפתח מהדורת חדשות ערוץ 13, כי שרת הפנים, איילת שקד לחוצה מהדלפת התכתובות האלקטרוניות שהוחלפו בינה לבין ראש לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אפי נוה.

כמעט נחנקתי מצחוק משנק, עד גבול חנק מסוכן, כששמעתי שאיילת שקד מזכירה כי קיים צו איסור פרסום, באשר לתכתובות אלה וכי היא פונה לרשויות כדי שאלה תאכופנה את קיומו של צו איסור פרסום זה, באופן שימנע את פרסומן של תכתובות אלה, ברבים.

מה קרה איילת שקד? מה את חושבת לעצמך? שהיום – במאה ה-21 בתקופה של שלטון הרשתות החברתיות, הפרוצות ונגישות לכל בר-בי-רב, יש עוד ערך כלשהו לצווי איסורי פרסום? ואיך בדיוק את רוצה לאכוף ולמנוע את פרסום התכתובות שהוחלפו בינך לבין אותו אפי נוה?

מה קרה לך איילת שקד? איבדת – פתע פתאום – את עשתונותייך? מה קרה לימי ההוד והדר שלך, כשהיה צמוד אלייך העוזר המסור אלישיב עמיצור? האם עוזר מסור ונלהב זה, הוא לא זה שגרם בהדלפת שיחתו עם מיכל פרץ, אשתו של הרב רפי פרץ, לכך שהרב רפי פרץ ויתר על מקומו בהנהגת תנועת ימינה, וכך את הועמדת  בראשות ימינה בשנת 2019?

ובכלל, מה חשבת לעצמך, איילת שקד, שהתכתובות השוטפות שלך עם בן בריתך הפוליטי, הנאשם בפלילים תישארנה חסויות?

"אפי ואני זה גם אינטרסים וגם חברות", אמרת בעבר על טיב יחסיכם. אז עכשיו הגיעה שעת החשבון ושעת הפירעון. עכשיו יוכל הציבור לדעת – באופן נקי ובלי כל מניפולציות תקשורתיות – מה היה טיבם של האינטרסים והחברות הקרובה שלך עם אותו אפי נוה.

איני יודע מי הדליף את התכתובות האלקטרוניות שאת חוששת – חשש כה רב – שיגיעו לידיעת הציבור. אם לא רצית שהן תמצאנה את דרכן לידיעת הציבור הרחב הרי היית צריכה ללמוד פרק מהתנהלותה של בר כץ, בימים שפעלה כחוקרת פרטית, והתחילה את קשריה עם אפי נוה.

אפי נוה זה קנה את פרסומו בכך שמי שהיה בקשר אינטרסנטי עמו, יצא וידיו על ראשו. השיחות האינטימיות שניהל נשיא בית המשפט המחוזי בתל אביב לשעבר, השופט איתן אורנשטיין, גרמו לכך שבשיאה של הקריירה השיפוטית שלו הודיע אורנשטיין כי הוא מתפטר מכהונתו כנשיא בית המשפט המחוזי, בשל מה שהוגדר כ'שחיקה מקצועית'.

גם שיחה שניהל היועץ המשפטי לממשלה לשעבר, ד"ר אביחי מנדלבליט, עם אפי נוה, הוקלטה על ידי נוה בהקלטת סתר, שלא בידיעתו ושלא בהסכמתו של מנדלבליט. קלטת זו, שבה מנדלבליט חירף וניאץ באופן גס למדי את פרקליט המדינה לשעבר שי ניצן, מצאה את דרכה לחדשות בטלוויזיה והביכה אנושות את מנדלבליט.

אין צורך להרחיב ולציין, כי בניגוד ליועצים משפטיים לממשלה שקדמו למנדלבליט, נאלץ הוא לפרוש לגמלאות מכהונתו כיועץ משפטי לממשלה, בלא שנחת על כורסת שופט בית המשפט העליון, כפי שנהגו הדברים עם קודמיו בכהונה זו, דוגמת השופטים: אהרן ברק, יצחק זמיר, עדנה ארבל, מני מזוז ונוספים.
אז תנוח דעתך איילת שקד. התכתובות האלקטרוניות שהוחלפו בינך לבין אפי נוה, הן כבר מזמן נחלת הכלל.

הכותב, עו"ד ד"ר חיים שטנגר

וברצוני לציין עוד דבר אחד – וחשוב, לא פחות מרגישותך לשמור על החשאיות של תכתובות אלקטרוניות אלה וזכותך לצנעת הפרט.

בגין הפגיעה הנטענת בפרטיותו של אפי נוה ובפרטיותה של אתי כרייף, עקב הפריצה לטלפונים הניידים שלו, החליט המשנה לפרקליט המדינה, עו"ד שלמה למברגר, לסגור את תיק החקירה הפלילית במה שהתפרסם בשם: פרשת המין והמינויים, החשדות לביצוע עבירות פליליות, לכאורה של שוחד, מרמה והפרת אמונים.

איילת, אנא בואי והביני דברים היטב ולאשורם. ממשלת בנט לא תיפול בגלל פרישתה של ח"כ עידית סילמן מהקואליציה ולא בגלל הכרזתו של ח"כ עמיחי שיקלי כפורש מסיעת ימינה.

אם תיפול ממשלת בנט, הרי זה יהיה, אך ורק בגלל המעשים המיוחסים לך והמתוארים בתכתובות האלקטרוניות שהוחלפו בינך לבין אפי נוה. פרסומן יעיב, לכאורה, על מעמדך הציבורי כפוליטיקאית פעילה, לאור הכתמים שיוטלו בך, לכאורה, אם יתפרסמו ברבים מעלליך והתבטאויותייך  בכל הקשור למינוי שופטים בכלל ולמינויים של שופטים לבית המשפט העליון בפרט, הכל בתקופת כהונתך כשרת משפטים.
מזה, ומזה בעיקר, את ככל הנראה את פוחדת איילת שקד, פחד מוות מכך שהקריירה הפוליטית שלך תתרסק באופן מוחלט, אם לא מעבר לכך. והמבין – יבין.

השארת תגובה

תגובה אחת על “תמלילי איילת שקד”

  1. חבל שגם לכותב האמיץ הזה אין אומץ לפרסם. עוד פרומו של רמזים בלי תכלס. חלאס! או לחשוף או לשתוק. חדל קשקשת ברשת. זכות הציבור לדעת מה באמת איילת שקד עוללה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *