
הרצח במגדל העמק: לאחר מעצרם של שני חשודים בהעלמת ראיות ומעצרו של החשוד ברצח עצמו, היחידה החוקרת עצרה אתמול חשוד נוסף שלטענתה היה בבריחה (19 אוקטובר).
החשוד, צעיר בן 24 ממגדל העמק, מוכר למשטרה ומזוהה עם זיו אלוש. הוא חשוד בקשירת קשר לפשע, השמדת ראיות ושיבוש הליכי משפט.
לטענת הסנגורית של החשוד, עו"ד עידית שינו אמיתי, החשוד לא היה בבריחה. לדבריה, הוא הגיע לתחנת המשטרה אך התבקש להגיע למחרת. כשהתייצב שוב נחקר, ורק אז הוחלט לעצור אותו. כך או כך, בחקירתו הקפיד החשוד לשמור על זכות השתיקה.
היום ביקשה המשטרה מבית משפט השלום בנצרת להאריך את מעצרו של החשוד (20 אוקטובר). נציג המשטרה סירב לחשוף פרטים ביחס לחלקו של החשוד בתיק, או את הראיות נגדו.
השופטת יסמין כתילי קבעה כי קיים חשד סביר שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו ונענתה חלקית לבקשת היחידה החוקרת כשהאריכה את מעצרו עד 22 באוקטובר.
בינתיים, שני החשודים הנוספים שהיו עצורים בחשד לקשירת קשר לפשע, השמדת ראיות ושיבוש הליכי משפט – שוחררו ממעצר.
החשוד המרכזי תומר בוזגלו, לו מיוחסת עבירת הרצח, הובא אתמול לדיון נוסף בבית משפט השלום בנצרת ומעצרו הוארך בשישה ימים (19 אוקטובר). מהדיון בעניינו עולה כי המשטרה בדקה מספר רב של מצלמות אבטחה וגבתה עדויות מ-14 אנשים פרט לחשודים עצמם. עוד עלה כי בוזגלו עצמו מסר גרסה מפורטת לחוקרי המשטרה.










