גראס בטלגרם: כתב אישום נגד "השמן של המרכז 24/7"

שתף כתבה עם חברים

המשטרה הגיעה ללקוחות שהפלילו את הספק שלהם, ושוטר סמוי "סגר" את ההפללה בשתי עסקאות פיקטיביות

התכתבויות בטלגרם בעסקאות קנאביס (אילוסטרציה להמחשה)

כתב האישום הוגש לבית משפט השלום בראשון לציון נגד יוסי חיים (24) מבת ים, 13 אישומים בעבירות סמים – החזקה וסחר (5 ספטמבר).

לפי כתב האישום, שהוגש על ידי עו"ד פקד נגה מזור שגב מיחידת התביעות של המשטרה, הנאשם שהסתתר באפליקציית טלגרם תחת הכינוי "השמן של המרכז 24/7" מכר במספר הזדמנויות קנאביס ללקוחות שפנו אליו, ואף הוביל את הסם עד לפתח הבית. בכל המקרים מדובר בכמויות קטנות, חוקרי המשטרה הגיעו אל מזמיני הסחורה ואלה אשרו את ביצוע העסקה, והמשלוחים.
במקביל, במהלך חודש אוגוסט פנה אל הנאשם גם שוטר סמוי, שרכש ממנו פעמיים כמויות קטנות ב-250 שקל כל פעם.

ב-15 אוגוסט בוצע חיפוש בדירת השמן של המרכז 24/7 ועם פריצת השוטרים לדירה מיהר נאשם להשליך את הטלפון הנייד אל מחוץ לחלון הבית. בבית נתפסו מספר שקיות חלוקה עם קנאביס ו-3,820 שקל.
מעצרו של החשוד הוארך עד שב-5 ספטמבר הוגשו נגדו כתב אישום ובקשת מעצר עד תום ההליכים.
בבקשה נטען כי הנאשם הודה בהחזקת הסמים לצריכה עצמית, אך הכחיש את הסחר. בין הראיות נגדו, האזנות סתר של העסקאות ופלטי הודעות כתובות מתוך הטלפון הנייד, וכמובן תיעוד ההתכתבות עם השוטר וביצוע המשלוחים.
כמו כן התברר, כי לנאשם יש שתי הרשעות קודמות, לצד ארבעה אישומים "פתוחים" של החזקת סם שלא לצריכה עצמית.

עו"ד ויקי שמואל

במהלך הדיון על מעצרו עד תום ההליכים אמר הסניגור, עו"ד ויקי שמואל, כי אין היכרות מוקדמת בין הלקוחות הנטענים לבין הנאשם, חרף הדברים שכתובים בבקשת המעצר. "אני רואה את הדברים האלה לא בקלות, היה מקום לערוך מסדרי זיהוי שלא בוצעו, וארחיב על זה בתיק העיקרי".
עו"ד שמואל ביקש לשחרר את הנאשם בתנאים, והשופטת קרן וקסלר נעתרה לבקשה ושחררה אותו למעצר בית (14 ספטמבר).

השארת תגובה

2 תגובות על “גראס בטלגרם: כתב אישום נגד "השמן של המרכז 24/7"”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *