כתב אישום: סלפי עם הילדים ואמצעי לחימה

שתף כתבה עם חברים

קטין מקלנסואה ובגיר מתל שבע נאשמים בעבירות נשק. בתיק החקירה לא מעט תמונות שנתפסו במכשירי הטלפון שלהם

פעוט עם מוצץ ובידו אקדח (צילום מתיק החקירה נגד הנאשמים)

בכתב אישום שהגישה לבית משפט השלום בכפר סבא מאשימה הפרקליטות קטין בן 17 מקלנסואה ובגיר בן 23 מתל שבע שבדרום במספר עבירות נשק. את חלק מהראיות בתיק החקירה השיגו החוקרים דווקא ממכשירי הטלפון של הנאשמים, בו נמצאו לא מעט צילומים אשר בהם מופיעים פריטי אמל"ח.
באחד הצילומים נראה הקטין כשהוא אוחז במקלע מאולתר מסוג קרלו. בצילום אחר הוא נראה מחזיק באותו נשק יחד עם נערה צעירה. בצילום אחר נראה צעיר יושב בתוך רכב ומחזיק אקדח. אבל אחד הצילומים שזעזעו את החוקרים יותר מכל היה צילום של פעוט כאשר בפיו מוצץ והוא מחזיר בידיו אקדח. גם צילום זה נמצא בתיק החקירה.

כתב האישום ובו שבעה אישומים הוגש נגד הקטין וגם נגד טלאל אל אעסם מתל שבע. לפי אחד האישומים, הקטין הצטלם עם מקלע מאולתר מסוג קרלו, ובאותו יום העלה לסטטוס בווטסאפ צילום של הנשק. לפי אישום זה, אל אעסם פנה לקטין מיד והציע לקנות את הנשק. הקטין, כך נטען, השיב לו: "יש אחת רק ב-4 אלף". אל אעסם ביקש תמונות נוספות וכתב: "רוצה לבוא לקחת אותה".

לפי אישום נוסף נגד הקטין, ב-31 בינואר הוא שלח הקטין תמונה של מחסנית טעונה בכדורים בוואטסאפ לאדם שזהותו אינה ידועה במדויק, ולצדה הודעה: "יש מישהו שרוצה ב600?". בתגובה, כך נטען, כתב לו אותו אדם: "איזו מחסנית זו בדיוק?".
הקטין השיב: "אם-16 מלאה גרעינים, מלאה עד הסוף".
האחר כתב: "מה פתאום המחסנית הכי טובה והכי נקייה ב-70 שקלים. חשבתי שזאת של קלץ' (קלצניקוב, ו.ג). בגלל זה שאלתי מחסנית של מה זה".
הקטין: "אין אצלך מישהו שייקח אותה ב350-400?".
האחר: "לא גבר זה יקר בכבוד שלי, אף אחד לא ייקח אותה".

צילום מהפלאפון של הקטין

בכתב האישום נטען עוד, כי ב-31 בדצמבר אשתקד פנה בחור בשם נידאל לקטין וביקש ממנו לשלוח לו מספר של ספק סמים – "הבחור שמביא את הירוק, האדום והחום". בתגובה, כך נטען, הקטין מסר לו מספר טלפון של ספק סמים. נידאל, לפי האישום, העביר את הטלפון לאבו אעסם, שקנה סמים מהספק.

בתיק החקירה נגד שני הנאשמים יש לא מעט צילומים אשר נמצאו בטלפונים הסלולריים של הנאשמים, ובעיקר זה של הקטין. חוקרי המשטרה ונציגי הפרקליטות הזדעזעו במיוחד לראות צילום שבו נראה פעוט כאשר בפיו מוצץ והוא מחזיק בידיו אקדח.

כתב האישום מייחס לנאשמים, כל אחד לפי חלקו, עבירות מתן שוחד, ניסיון לסחר בסם מסוכן, נשיאת נשק, ניסיון לרכישת נשק, ניסיון לביצוע עסקה אחרת בנשק ותיווך בסחר בסם מסוכן.

השארת תגובה

תגובה אחת על “כתב אישום: סלפי עם הילדים ואמצעי לחימה”

  1. פעם היינו מצטלמים על סוסים ואת הילד ליד בעלי חיים מעניינים . היום מצלמים אותם יחד עם נשק והעתיד ברור מראש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *