מוכר למשטרה מקרית אתא נעצר בחשד לגידול 118 ק"ג קנאביס

שתף כתבה עם חברים

המשטרה מטילה ספק בגרסת החשוד כי גידל מאות שתילים לצריכה עצמית, אך מודה כי אין ראיות לסחר בסמים

המעבדה שנחשפה (צילום: משטרה)

בלשי תחנת זבולון ערכו לפנות בוקר פעילות יזומה וממוקדת במהלכה עצרו את עומר עומרי חמו (28) מקרית אתא, בחשד לגידול וייצור קנאביס בתנאי מעבדה (22 יולי).
השוטרים חשפו מעבדת הידרו ובה 379 שתילי קנאביס במשקל כולל של כ- 118 ק"ג, כמו גם ציוד רב המשמש לגידול וייצור. כלל הממצאים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של המשטרה.
החשוד החשוד לבית משפט השלום בקריות, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בחמישה ימים. מהדיון עולה כי החשוד, שמיוצג על ידי עו"ד ליאור בר זוהר, הודה במיוחס לו. בדיון התברר גם כי לחשוד שני תיקים פתוחים על עבירות אלימות, באחד מהם הוגש נגדו כתב אשום. עברו אינו כולל הרשעות בעבירות סמים.

נוכח כמות השתילים שנתפסה, נציג היחידה החוקרת הטיל ספק בגרסת החשוד לפיה גידל אותם לצריכה עצמית. עם זאת הודה נציג המטרה כי בשלב זה אין ראיות לסחר.
השופט אחסאן כנעאן קבע כי קיים חשד סביר ביחס לעבירות גידול, אך אין חשד לסחר. מעצרו של החשוד הוארך עד 25 ביולי.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *