שליח של "תן ביס" נעצר עם כחצי ק"ג מריחואנה וחשיש

שתף כתבה עם חברים

צעיר שעובד בחברת שליחויות מוכרת מתחום המזון נתפס על ידי שוטרת עם כ-550 גרם מריחואנה וחשיש, וטען כי הוא בסך הכל משמש כשליח

צילום ארכיון להמחשה: דוברות המשטרה

צעיר מפתח תקווה (24) שעובד כשליח בחברת משלוחי מזון נעצר בחשד להחזקה וסחר במריחואנה וחשיש.
החשוד נעצר לאחר שנתפסו ברשותו כ-550 גרם חשיש ומריחואנה בחלוקה ל-89 שקיות, כמו גם כסף מזומן. הוא הובא בסוף השבוע לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה היחידה החוקרת להאריך את מעצרו בחמישה ימים.

בפתח הדיון הסביר נציג המשטרה כי שוטרת הבחינה בחשוד משליך דבר מה מידו, חשדה בו, נעצרה לידו ושאלה לפרטיו תוך כדי שהריחה ממנו ריח מריחואנה. הוא ציין בפניה כי עישן ג'וינט והשליך אותו. תוך כדי בדיקת מסמכיו עלה ריח חזק אף יותר של הסם. מבדיקת התיק שלו התברר כי הוא עוסק במשלוחים מטעם חברת "תן ביס", חברת שליחויות מוכרת בתחום המזון. בתיק נמצאו הסמים.
לדברי החשוד, הוא משמש כשליח בלבד של הסמים, המקבל בין 70 ל-120 שקל עבור כל משלוח. סנגוריו, עורכי הדין ירון גיגי וגיורא זילברשטיין, טענו בדיון להארכת מעצרו כי כי החיפוש שנערך היה בלתי חוקי לנוכח היעדר חשד סביר, ולפיכך ביקשו לשחררו.

עו"ד גיורא זילברשטיין

השופט יוסי ברכיה קבע כי השוטרת ערכה את החיפוש לאחר שהריחה ריח חזק, כך שנראה שהחיפוש נעשה כדין. מעצרו של החשוד הוארך בארבעה ימים. בדיון הבא המשטרה כבר התייצבה בבית המשפט עם בקשה לשחרורו של החשוד, שיוצג בדיון על ידי עו"ד שגיא זני (18 אפריל). השופטת כריסטינה חילו אסעד קיבלה את בקשת השחרור והורתה על שחרור החשוד למעצר בית עד 25 באפריל ובתנאים מגבילים נוספים.
מחברת "תן ביס" נמסר בתגובה: "תן ביס רואה בחומרה את העבירות שבוצעו לכאורה על ידי שליח החברה ומגנה אותן מכל וכל. כחברה שומרת חוק, במידה ויימצא כי השליח עבר עבירה פלילית נמצה עמו את הדין".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *