
המשטרה עצרה הבוקר (11 ינואר) מוכר למשטרה מקלנסואה בשם מיתגאל אבו עראר (39), בחשד לשני מקרים של תקיפות מיניות של נשים באזור נתניה.
שוטרי תחנת נתניה עצרו את החשוד בחשד לאונס קטינה כבת 16 בשנת 2006, וכן בחשד לניסיון לאונס של צעירה נוספת במהלך שנת 2014. מחומר החקירה עולה כי החשוד אסף את הקורבנות ברכבו באחד הצמתים באזור השרון, הסיע אותן לחורשה בקרבת מקום ושם תקף אותן מינית תוך איומים ואלימות פיזית.
לאחר כל אחד מהאירועים, המשטרה ניהלה חקירה וגבתה עדויות, אך החוקרים נקלעו למבוי סתום במשך שנים ארוכות. ואולם, בעקבות התפתחות שחלה לאחרונה בחקירה, התחזק החשד כלפי החשוד. הוא נחקר בגין האירועים כבר לפני מספר שבועות, תוך שנלקחו ממנו טביעות אצבע והוא צולם כמקובל, אולם בסיום חקירתו שוחרר.
אלא שממצאים פורנזיים שהתקבלו הביאו למעצרו של החשוד הבוקר כאמור. הוא הובא לבית משפט השלום בפתח תקווה, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשבוע. היחידה החוקרת מייחסת לו בעילה שלא בהסכמה חופשית, מעשה מגונה בקטינה עד גיל 16 ומעשה מגונה תוך שימוש בכוח או איומים.
סנגורו של החשוד, עו"ד שאדי נאטור, הכחיש את המיוחס לו. השופט אריאל ברגנר שעיין בחומרי החקירה קבע כי קיים חשד סביר והאריך את מעצרו של החשוד עד 17 בינואר.
בהתאם לממצאים שיש בתיק החקירה, במשטרה בודקים כעת האם לחשוד יש קשר למקרים דומים שהתבצעו במהלך השנים ונותרו בלתי מפוענחים.









