
שוטרי מרחב חוף עצרו את טארק אלרוב (23) מחיפה, בחשד להחזקת 425 גרם קריסטל בבניין בו הוא מתגורר ברחוב קדושי דמשק (8 נובמבר).
מדובר בכמות שאותה ניתן לפרק לכ-2,000 מנות בשווי מאות אלפי שקלים.
החשוד הובא לבית משפט השלום בחיפה, שם ייחסה לו המשטרה החזקת סמים שלא לצריכה עצמית (9 נובמבר). נציג המשטרה רס"ב אדי קנטרוביץ' ביקש להאריך את מעצרו של החשוד בחמישה ימים.
במהלך הדיון התברר כי צו החיפוש הוצא לדירתו של החשוד בקומה השנייה של הבניין, אך הסמים נמצאו בסיוע כלבן רק בקומה השביעית, לא בדירתו של החשוד ומטבע הדברים גם לא בחזקתו.
למרות זאת, נציג המשטרה הציג לשופטת מריה פיקוס בוגדאנוב חומר סודי שלכאורה קושר בין החשוד לבין הסמים.
סנגורו של החשוד, עו"ד תומר נוה, ציין בבית המשפט כי קיימת טענה שבבניין מתגוררים חשודים נוספים בעלי עבר פלילי.
במהלך הדיון המליצה השופטת לצדדים להסכים על הארכת מעצרו של החשוד ביומיים, עד ה-11 בנובמבר.
הצדדים נענו להמלצה.
עו"ד נוה מסר בתגובה למעצר: "מדובר בטעות יסודית במיקום החיפוש. לשיטתנו, צו החיפוש שונה מהותית ממקום העבירה. בית משפט יצטרך להחליט אם צו החיפוש היה כדין או אם לאו".

עדכון (11 נובמבר)
תפנית בתיק: בית המשפט קיבל את טענותיו של עו"ד תומר נוה באשר לחוקיות החיפוש, ושחרר הבוקר את החשוד (11 נובמבר). זאת למרות מידע מודיעיני. יש לציין בהקשר זה כי צו החיפוש הוצא והיה ממוען לדירה 22 בבניין, בעוד שהסמים נתפסו בדירה 72.










כל ליצן נהיה כאן גבר למדו מה זה פשע נקבות קטנות
עבר עידן שלנו .ילדים שוברים את השוק