
שבעה חשודים, לפחות רובם מוכרים היטב למשטרה, נעצרו סמוך לבניין מגורים בפתח תקווה זמן קצר לאחר שלפי החשד היו מעורבים בירי במושב באזור לוד. המשטרה מייחסת לשישה החזקת נשק וירי.
החשודים הם:
הדר לב (25) מתל אביב.
אור בית עדה (24) מפתח תקווה.
אופק נוה (22) מפתח תקווה.
משה מלול (25) מתתל אביב.
שלמה קרייף (27) מקרית ביאליק.
שלמה כהן (21) מתל אביב.
המשטרה טוענת כי כאשר הגיעו השוטרים לבצע את מעצרם של החשודים, הם שהו בקבוצה גדולה יחד עם אנשים אחרים. למרות זאת, השוטרים עצרו רק שישה מהנוכחים, ככל הנראה לנוכח אינדיקציה כלשהי באשר לזהות המעורבים באירוע. בעת מעצרם של החשודים נתפסו ברשותם מכשירי טלפון ותחמושת, וכן שני כלי רכב. חלק מהחשודים עברו בדיקת שרידי ירי, אולם ככל הידוע לא נתפס כלי נשק.
המשטרה ביקשה מבית משפט השלום בראשון לציון להאריך את מעצרם של החשודים. נציג היחידה החוקרת לא חשף בדיון פרטים מהאירוע עצמו, הראיות או מה קושר מי מהחשודים למיוחס להם.
סנגוריהם של החשודים – עורכי הדין טל ליטן, עמיחי ימין, אייל אוחיון, משה סוחמי ומשה יוחאי – הכחישו את המיוחס למרשיהם.
בתום הדיון, השופט זכריה ימיני קבע כי בידי המשטרה "חומר חקירה שלעת עתה החשודים אינם מודעים אליו ואשר מבסס לפחות חשד סביר כנגד החשודים". לפיכך, הוא האריך את מעצרם של השישה עד 11 באוקטובר.












אין על משפחת בית עדה
בית עדה בחסות אבי רוחן
משפחה חזקה מאוד אבי שועל וכל השאר חיילים
מענין מאוד שהמשטרה באה וראתה קבוצה של אנשים ועצרה רק אנשים ספציפיים מה אם המשטרה עושה הנחנותךאנשים לא עוצרת את כולם לא מעכבת? פעם היו עוצרים את כולם היום כבר יש להם מידע מוכמן אנשים צריכים לעשות בדק בית אם מי אם יושבים למה יש ריח של קקי אבל העיקר ששלומי. יעשה להם קריוקי בחדר
ערן…חיילים של הבורא אנחנו לא של אף אחד אחר
קול משגע יש לשלומי חפלות לאורך כל המעצר וזין על המשטרה
רוחן השליט הגדול
הדר לב אחלה בחור קרבי אחושרמוטה היה איתי בבית סוהר הוא ועומר נאמנים למשפחת רוחן/בית עדה
אבי רוחן
והאחיינים משפחת רוחן אוהבים צדיקים
ארגון רוחן
רוחן ניהיה חזק וחזק יותר
אי אפשר לשבור אותו
סגר קואליציה אם קוטייר וחייא שנה הבאה הוא בחוץ והייידההה
כן האמת שאבי רוחן ניהיה כריש
יצא לבחוץ יעשה סדר קצת
יחזור למשפחה לאוהבים הכי גדולים שלו
וואלה חילו יא אבי
הצבא שלך עוד מתפקד.
ג'ורג וצ'יקו מתפקדים יפה בכלא במרוקו. התחילו לשלוט בסוהרים מגייסים ערבים שינקו להם את התאץ וואלאק מי יכול שם לדבר איתם.
אבי כבר יוצא יתחיל חרבו דרבו
כול הרשימה לפח קוקסנלים שמפחדים מהצל של עצמם