
נשיאת בית המשפט העליון אסתר חיות ושר המשפטים אבי ניסנקורן הודיעו על מינויו של השופט המוערך גלעד נויטל לתפקיד נשיא בית המשפט המחוזי בתל אביב (20 אוגוסט).
השופט נויטל כיהן מזה מספר שנים כאחד מסגני הנשיא, והוא נבחר להחליף בתפקיד את השופט איתן אורנשטיין שהודיע על פרישה, מספר חודשים לאחר שנחשפו התכתבויות בינו ובין ראש לשכת עורכי הדין לשעבר אפי נוה, בקשר למינויו של אורנשטיין לתפקיד הנשיא.
הנשיאה חיות והשר ניסנקורן איחלו הצלחה רבה בתפקיד לשופט נויטל, והודו לנשיא אורנשטיין על תרומתו להובלת בית המשפט המחוזי בתל אביב.
השופט נויטל, אחד השופטים המקצועיים והאיכותיים במחוזי תל אביב, זוכה להערכה רבה מכל הצדדים במערכת המשפט – הנהלה, פרקליטות וסנגורים.
מדובר בשופט שנחשב למחמיר יחסית אבל גם להוגן במיוחד, שמאפשר למתדיינים בפניו להציג את טיעוניהם בנינוחות יחסית, תוך שהוא שומר על משמעת ברזל באולמו.
בימים אלה עומד השופט נויטל בראש ההרכב של פרשה 1131, על סדרה של מעשי רצח במשולש הערים בת ים חולון וראשון לציון, והוא גם המגשר הראשי בפרשה 512. שם, למרות יחס יוצא דופן לטובה שפיתח עם הנאשמים ובראשם יצחק אברג'ל, הוא לא הצליח לסיים את התיק בגישור.
השופט נויטל הוא איש נעים הליכות, מנומס, לבבי, אשר מקפיד להתבטא רבות בכנסים ובפאנלים מקצועיים, ובחייו הפרטיים ניתן לראות אותו מתנהל בלב תל אביב עם ג'ינס, טריקו וסנדלים תנ"כיות.










פסיק נקודה פסיק