
נערה בת 15 נהרגה הערב (19.6) בתאונת אופנוע, כאשר אחיה בן 19 הוא שהרכיב אותה. ממד"א נמסר כי בסמוך לשעה 21:50 התקבל דיווח על אופנוע עם שני רוכבים שהחליק בכביש 471 סמוך למחלף שעריה. צוותי מד"א נאלצו לקבוע את מותה של הנערה ופינו לבית החולים בלינסון צעיר בן 19 במצב בינוני עד קשה עם חבלות בגפיים.
מהמשטרה נמסר כי מבירור ראשוני רוכב אופנוע שהיה עם נוסעת איבד ככל הנראה שליטה על האופנוע והתהפך. כוחות משטרה במקום, ונפתחה חקירה לבירור נסיבות התאונה.
פראמדיק רכוב על אופנוע מד"א אלחנן אלון סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את שני הפצועים שוכבים על הכביש במרחק של כ 15 מטר מהאופנוע. הנערה הייתה מחוסרת הכרה עם פגיעה רב מערכתית קשה מאוד ולאחר בדיקות רפואיות נאלצנו לקבוע את מותה. הרוכב השני שנפגע באורח בינוני עד קשה בגפיים טופל בשטח ופונה תוך המשך טיפול רפואי לבית החולים כשהוא בהכרה מלאה."





