גבר נרצח מירי בכפר מג'אר בצפון

שתף כתבה עם חברים
כוחות משטרה בזירת הירי (צילום: משטרה)

עמיד פאדל, בעל מגרש מכוניות, נורה בצהריים  (15.5.20) למוות בכפר מג'אר, מזרחית לכרמיאל.

בשעה 12:20 התקבל דיווח על פצוע מירי סמוך לעסק של מכוניות יוקרה. עם קבלת הדיווח, הוזעקו למקום כוחות משטרה ומד"א. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו במקום טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה בגבר כבן 30 במצב אנוש ולאחר מכן פינו אותו תוך כדי פעולות החייאה. זמן קצר לאחר מכן נמסר מבית החולים כי הוא מת מפצעיו.

חובש רפואת חירום רכוב על אופנוע מד"א מורן אבו שקארה סיפר: "כשהגעתי למקום ראיתי את הפצוע שוכב על המדרכה כשאנשים שהיו במקום מעניקים לו טיפול ראשוני. הענקתי לו טיפול רפואי ראשוני שכלל עצירת דימומים וביצעו פעולות החייאה והוא פונה לבית החולים תוך המשך ביצוע פעולות החייאה כשמצבו קריטי."

כוחות משטרה של מרחב גליל הוזעקו למקום והחלו בסריקות נרחבות לאיתור החשודים, לצד איסוף ממצאים בזירת האירוע ופתחו בחקירה. בתום הערכת מצב בראשות מפקד מחוז צפון ניצב שמעון לביא הוטלה החקירה על מחלק הרצח ביחידה המרכזית.

הנרצח, בעל מגרש רכבים, המוכר למשטרה ומודיעינית היה ידוע כבעל קשרים עם גורמים עבריינים. הנרצח כתב לפני מספר חודשים בפוסט בפרופיל פייסבוק שלו: "פחד הוא לא מונע מוות, הוא מונע חיים".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *