צפו: תשעה פצועים בירי לעבר צ'יינג' בנצרת

שתף כתבה עם חברים

לפי עדי ראייה, הירי בוצע בשני שלבים, תחילה רוכב אופנוע ירה ונמלט, כאשר עובדי הצ'יינג' יצאו החוצה הגיח רכב נוסף ממנו נורו צרורות לעברם

זירת הירי

מספר רב של נפגעים באירוע ירי מתוחכם לעבר צ'יינג' בשכונת ביר אל אמיר בנצרת, במבואות הדרומיים של העיר ליד יפיע (שבת 25.4).
לפי עדי ראייה במקום שדווחו ל"פוסטה", הירי בוצע בצורה מתוחכמת בשילוב אופנוע ורכב פרטי. תחילה הגיח רוכב אופנוע שירה סמןך לצ'יינג', ונמלט, נמסר ל"פוסטה". אנשים יצאו אז מהעסקים במרכז המסחרי כדי לראות במה מדובר, ואז הגיח מאחור רכב טויוטה, שממנו יצא נוסע עם נשק שביצע יריות לעבר האנשים בפתח הצ'יינג' (ראו בסרטון).
תשעה נפצעו מהירי, שניים מהם קשה, ושבעה באורח קל. כל הפצועים פונו לבתי החולים האנגלי והאיטלקי בנצרת, ובהמשך גם למרכז הרפואי רמב"ם, משם נמסר כי שלושה מהפצועים הם בני משפחה אחת, ופצועה נוספת היא שכנה של המשפחה.
כוחות משטרה שהוזנקו למקום פיזרו סקרנים והחלו באיסוף ממצאים וגביית עדויות.

ל"פוסטה" נודע כי הירי כוון לעבר צ'יינג' של משפחת אבו נאג'י, אנשי עסקים המוכרים היטב בנצרת. לפני כשנה בוצע ירי לעבר עסק אחר של המשפחה, בית מאפה, ואז נהרג אדם שאינו קשור, נגן העוד תוופיק זאהר, אמן ידוע במגזר.
בתום הערכת מצב, החקירה הוטלה על היחידה המרכזית של מחוז צפון.

השארת תגובה

תגובה אחת על “צפו: תשעה פצועים בירי לעבר צ'יינג' בנצרת”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *