נהג חשוד בתאונת "פגע ברח" תחת השפעת סמים שוחרר בערבות

שתף כתבה עם חברים
זירת התאונה (צילום: חברת אמבולנסים אלתמים)

בית משפט השלום בפתח תקווה שחרר (27.5) למעצר בית את החשוד בתאונת "פגע ברח" בטייבה. זאת, לאחר הסכמות על השחרור בין התובע המשטרתי, עו"ד ארז קפלן, לבין הסנגור, עו"ד דרוויש נאשף.

אתמול (26.5) בסביבות השעה 18:30 פגע הרכב בהולך רגל כבן 70. לפי החשד, לאחר הפגיעה החשוד יצא מרכבו וכאשר הבחין בהולך הרגל מוטל על הכביש ופצוע קשה, הוא חזר לרכבו, נמלט מהמקום, ולאחר מכן העלים את הרכב. לאחר מספר שעות חקירה, החשוד הסגיר את עצמו. הרכב אותר מספר שעות לאחר מכן, והמשטרה חושדת כי בוצעו בו שיבושי חקירה.

גורם הבקיא בפרטי החקירה אמר לאתר "פוסטה" כי ישנו חשד שהחשוד נהג בהשפעת סמים ו/או אלכוהול. למרות החשדות, ולמרות שטרם הסתיימה החקירה, התובע המשטרתי הסכים לשחרר את החשוד בתנאים מגבילים. השופטת אילנה אורן אישרה את ההסכמות כאמור.

עו"ד נאשף דרוויש

הפצוע עדיין מאושפז בבית החולים בלינסון כשמצבו מוגדר קשה וכרגע הוא מורדם ומונשם. עו"ד נאשף מסר בתגובה: "אכן מדובר באירוע קשה. אדם יקר נפגע קשה. יחד עם זאת, המדובר בתאונת דרכים ללא כל כוונה פלילית. אחרי האירוע הנהג נמלט לאור מצוקה נפשית אליה נקלע. המשטרה באה היום בבקשה להארכת מעצר אבל הצלחנו לשכנע כי אפשר לשחרר לחלופת מעצר וזה מה שהיה בסופו של יום".

ממשטרת ישראל נמסר כי "לאור הנחיות הגורם המקצועי הוחלט לשחרר את החשוד בהסכמה בתנאים מגבילים ובהם מעצר בית למשך 15 ימים".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *