![]() |
בנימין אוחיון (53) מאילת יצא מהעיר לכיוון צפון, אך קצת אחרי מחסום היציאה מהעיר התקשר לחברו, מוסכניק במקצועו, ודיווח על תקלה ברכבו. המוסכניק הציע לאוחיון את רכבו לצורך "הנסיעה צפונה", כך שבזמן זה יחזיר את רכבו של הנאשם לאילת ויתקן אותו.
בהמשך, כאשר אוחיון חזר העירה, הוא החזיק ברכבו של המוסכניק 3.8 קילוגרם קנאביס – כמות הגדולה פי 255 מהכמות המותרת לצריכה עצמית.
לוחמי משמר הגבול עצרו את הרכב לבדיקה ותפסו את הסמים בתא המטען של הרכב. אוחיון, המוכר היטב למשטרה, הועבר לחקירת משטרת אילת. בתום החקירה, היום (רביעי, 2.8), יחידת התביעות המשטרתית הגישה כתב אישום נגד אוחיון, המיוצג על ידי עו"ד יצחק מויאל, בו היא מייחסת לו החזקת סמים והסתייעות ברכב לביצוע עבירה.
לצד כתב האישום, הוגשה בקשה למעצרו עד תום ההליכים. מהבקשה עולה כי באמתחתו שלל הרשעות בעבירות סמים ורכוש, בגינן ריצה מאסרים בפועל.










