יוסי מוסלי נחת בישראל ונעצר לחקירה על "תיק הירקות"

שתף כתבה עם חברים

היום בשעות הצהריים נעצר בשדה התעופה ראש ארגון הפשע יוסי מוסלי מתל אביב בשעה שהגיע בטיסה מרומניה לישראל. המעצר הראשוני בוצע עקב הערה במחשב של משטרת הגבולות, ולאחר עיכוב ראשוני הוזמנו לשדה התעופה בלשים של ימ"ר תל אביב שלקחו אותו לחקירה במשרדי הימ"ר.

מוסלי היה מבוקש לחקירה ב"תיק הירקות", תיק סחיטה של בעל אולם אירועים מדרום תל אביב, שהגיע לפשיטת רגל ובמסגרת זו נותר חייב כספים למשווק ירקות אשר עבד עם סיטונאות הירקות של משפחת מוסלי. לצורך גביית החוב השתמש המשווק בשמו של יוסי מוסלי, וכך גם נהגו שלושה גובים אלימים בראשות מור דדון המזוהה עם האחים מוסלי. לאחר משא ומתן ממושך הצליחו הסנגורים של דדון ומשווק הירקות – עורכי הדין דורון נוי, יהלי שפרלינג, שחר חצרוני, תמיר סננס, מיקי חובה וקובי סודרי – להגיע להסדר עם התביעה אשר במסגרתו תוקן כתב האישום כך ששמו של מוסלי יימחק ממנו.

 od shperling noi new 195 210
 עורכי דין נוי ושפרלינג

מאז המעצר של החבורה בחודש נובמבר מוסלי עזב את ישראל, וחזר אליה רק כעת. כצפוי הוא נעצר בשדה התעופה והנחקר בימ"ר בחשד למעורבות בסחיטה של בעל אולם האירועים. מוסלי הכחיש כל קשר למעורבות בסחיטה והבהיר כי הוא אינו עוסק בגביית חובות. לאחר שנפתח נגדו תיק פלילי בעניין זה שוחרר בערבות מבלי שהובא לבית משפט.

 

 

   

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *