![]() |
| הסמים שנתפסו בדירה במושב זוהר (צילומים: חטיבת דוברות המשטרה) |
משטרת מרחב לכיש ממשיכה במאבק בנגע הסמים, בדגש על סוחרים ומגדלים, אבל לא רק נגד הגדולים שביניהם, אלא גם נגד "מגדלים קטנים" ומעבדות ביתיות. והפעם, המשטרה מדווחת על כתב אישום שהוגש לאחרונה נגד חשוד שסחר בסמים, ועל פעילות של משטרת קרית גת במושב זוהר, שם נתפס חומר החשוד כסם אצל חשוד בשנות החמישים לחייו, שנעצר אף הוא על ידי המשטרה ובהמשך צפוי להיות מוגש נגדו כתב אישום.
ב-3 באפריל, במהלך פעילות יזומה של המשטרה, זיהה קצין השיטור והקהילה במשטרת אשדוד, רפ"ק דביר ארובס, שני אנשים שעוררו את חשדו ועלו לרכב ברחוב הרצוג בעיר. לאחר נסיעה קצרה עוכב הרכב לבדיקה על ידי שוטרי הסיור של משטרת אשדוד. בחיפוש על גופם של יושבי הרכב – קטין ושני בגירים – נתפס על שניים מהם חומר החשוד כ"גראס". "מיד הבנו שככל הנראה בוצעה ברכב עסקת מכר סמים בין השלושה", משחזר רפ"ק ארובס.
נהג הרכב, שנחשד בסחר בסמים והדחת קטין, נעצר ונלקח לחקירה בתחנת אשדוד. בתום חקירתו על ידי חוקרי צוות המעצרים של התחנה, ולאחר שהתברר כי מכר סמים לשני הנוסעים שהיו עמו, ולא בפעם הראשונה, הוא נכלא ובהמשך הוארך מעצרו. בשבוע שעבר הוגש נגדו כתב אישום.
![]() |
בפעילות אחרת שנערכה לאחרונה (6.4), הפעם על פי מידע מודיעיני, בלשי משטרת קריית גת שבמרחב לכיש הצליחו לאתר חשוד שהחזיק בביתו מאות גרמים של חומר החשוד כקנאבוס, וכן שמן חשיש. הבלשים שהגיעו לדירה במושב זוהר ערכו חיפוש, מצאו את הסמים, ועיכבו לחקירה חשוד בשנות החמישים לחייו, במקור תושב ירושלים, שככל הנראה שכר את הדירה במושב. בחקירתו טען כי הוא מחזיק במרשם רפואי שמאפשר לו להחזיק סמים במשקל של עשרות גרמים, אולם בפועל נתפסו ברשותו 500 גרם של 'קנאבוס' ושמן חשיש, הכל כאמור במהלך החיפוש בדירה. השבוע צפויה חטיבת התביעות במשטרה להגיש נגדו כתב אישום בגין אחזקת סם שלא לשימוש עצמי והכנת סמים.
![]() |
![]() |













