צעיר נעצר בחשד לסחר בסמים במועדון בת"א
![]() |
| הסמים שנתפסו. לחצו כאן לתיעוד מהפשיטה המשטרתית (צילומים: משטרת ישראל) |
בית משפט השלום בתל אביב האריך (20.12) את מעצרו של רותם סובלמן (21), במקור תושב קריית אתא, החשוד בסחר בסמים בתוך מועדון "בית מעריב" ברחוב קרליבך בתל אביב.
שוטרי מרחב ירקון פשטו סמוך לשעה 01:30 אחר חצות על המועדון שנפתח לפני מספר חודשים. זאת בעקבות שלוש עסקאות סמים שביצעה שוטרת סמויה מול החשוד, המתגורר כיום בכפר יונה. בשתיים מהעסקאות קנתה ממנו קוקאין ו-MDMA. הפשיטה נערכה לאחר שהושלמה העסקה השלישית. על המועדון פשטו כוחות משטרה ובהם כלבנים, יס"מ, מז"פ ובילוש. בחיפוש במועדון נמצאו כמויות גדולות של סמים מסוגים שונים: 131 גרם קוקאין, 28 גרם MD, תשעה גרם LSD, 13 גרם חשיש, שבעה גרם אקסטזי, 34 גרם מריחואנה והידרו, שישה גרם קריסטל ופטריית הזייה. רוב הסמים נמצאו זרוקים על רצפת המועדון, מתחת לספסלים, על דלפק הבר וחלקם הוסלקו בעמדת הדי-ג'יי. בנוסף, בתחתוניו של הצעיר שמכר לשוטרת את הסמים, נתפסו 17 מנות אקסטזי. החשוד, אשר ללא עבר פלילי, נעצר והועבר לחקירה.
![]() |
הבוקר הוא הובא לבית משפט השלום בתל אביב – שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו. סנגורו, עו"ד צבי ואתורי מטעם הסנגוריה הציבורית, ביקש לצמצם את ימי המעצר. בסופו של דבר השופטת חיותה כוחן עומר קבעה כי קיים חשד סביר ועל פי החשד הצעיר סחר בסמים לאורך תקופה. השופטת ציינה כי קיימת תשתית ראייתית המבססת חשד סביר והאריכה את מעצרו עד 25 בדצמבר.
המשטרה הורתה על סגירת המועדון עת עתה, עד קיומו של השימוע, ושניים מבעלי המקום, תושבי תל אביב, עוכבו לחקירה. בהמשך הלילה שוחררו וזומנו היום בערב לשימוע בעניינם – במהלכו יוחלט להאריך לסגור את המועדון לתקופה ממושכת יותר.
|
השארת תגובה











