תושב כפר יאסיף בן 28, המשמש כמנהל אגף משקאות במלון בחיפה, נעצר לאחר ש"נלכד" בשתי שיחות בצ'ט לכאורה עם ילדה בת 13. בשיחה אחת דיבר החשוד עם שוטר במסווה של מרחב ירקון, ובשיחה אחרת דיבר עם שוטרת במסווה של תחנת גלילות.
הצעיר שלח ל"ילדה" תמונות של איבר מינו. השיחה החלה בצ'ט של אתר וואלה ועברה לווטסאפ. דוברת מרחב ירקון מסרה כי נוכחות קבועה של שוטרים ברשתות מתקיימת כל הזמן, "בכל התחנות ובכל המרחבים של המחוז".
![]() |
![]() |
| עו"ד ניר רוטנברג | עו"ד שגיב רוטנברג |
החשוד נעצר בחשד לעבירות של מעשה מגונה בקטינה עד גיל 14 והטרדה מינית. לדברי סנגוריו, עורכי הדין ניר ושגיב רוטנברג, מדובר באדם נורמטיבי ללא עבר פלילי, שעשה מעשה מוטעה, אך לא המשיך לקיים את הקשר ולא נפגש עם ה"קטינות". השופטת רונית פוזננסקי כץ ציינה כי "החשוד קושר עצמו למיוחס לו ומביע סוג של חרטה". מעצרו הוארך עד יום ראשון.









