![]() |
| מתוך דף הפייסבוק של איתיאל צבי שפירא |
השרירן איתיאל צבי שפירא (27), משתתף לשעבר בתחרות "מר ישראל", נעצר (18.1) בחשד שהחזיק עשרות אלפי כדורים וסטרואידים, לקראת הפצתם. החומרים האסורים נתפסו בפשיטה של המשטרה ומשרד הבריאות על דירה בתל אביב.
בלשי המשטרה הפתיעו את שפירא בדירתו בתל אביב ובחיפוש שערכו בדירה תפסו מעל 20 אלף סטרואידים וכדורים נוספים החשודים כמזוייפים. במקום נתפסו בקבוקונים שהיו לקראת מילויים בכדורים המזוייפים, לפי החשד לקראת הפצתם במכוני כושר ובמקומות העוסקים בפיתוח גוף.
לאחר מעצרו הובל שפירא לחקירה, בה טען כי החומרים שנתפסו ברשותו הפעם הם חומרים שנתפסו אצלו גם בעבר, אולם הוחזרו לו על ידי המשטרה לאחר שהתברר כי אינם אסורים להחזקה. כך או כך, שפירא הובא לבית משפט השלום בתל אביב. במהלך הדיון התברר, כי במהלך שנת 2015 הוא הורשע בעבירה דומה לזו המיוחסת לו כעת, וכי עומדת נגדו התחייבות להמנע מלבצע עבירה דומה לזו בה הורשע.
בתום הדיון קבע השופט ירון גת, כי יש לבדוק את טענותיו של שפירא, אך בשלב זה קיים חשד סביר אשר מבוסס על הממצאים שנתפסו במהלך החיפוש ועל חומר סודי נוסף, ממנו עולה לכאורה כי שפירא סוחר בחומרים ואף בסמים. לכן החליט השופט להאריך את מעצרו עד ה-20 בינואר.
אין זו הפעם הראשונה שמעצרו של שרירן בהקשרים דומים עולה לכותרות. בעבר פורסמה ב"פוסטה" כתבה על השרירן אלכסנדר בולייבסקי, שנעצר בחשד שייבא עשרות אלפי סטרואידים אנבוליים (לקריאת הכתבה – לחצו כאן).
|
![]() |











