אחד הפריטים בתיק החקירה, המהווה ראיה משמעותית, הוא הסרטון אשר תיעד את הירי לעבר בעלת החנות, שנחשף כאן לראשונה.
בכתב האישום נטען כי הנאשם המרכזי טמר עודה (26) לא אהב את התמונות שהעלתה אשתו של הדוד שלו לרשתות החברתיות, בהן היא מצולמת עונדת תכשיטים מחנותה. נטען כי תחילה הוא איים לפגוע בה, וכתב לה בהודעה: "אם תמשיכי להוריד תמונות שלך בפייסבוק, אינסטגרם וטיק-טוק או משהו אחר את תפסידי… נשבע לך אני יכנס לחנות שלך ואני ירה בך מול כולם".
נטען כי בעקבות ההודעה התלוננה בעלת העסק במשטרה ב-1 בדצמבר, ושלושה ימים לאחר מכן חברו הנאשמים על מנת להוציא לפעול את האיומים. לפי האישום, הם עקבו אחר המתלוננת בזמן שנסעה לבקר בבית הוריה, ובזמן שהותה שם נערכו לביצוע הירי בשטח סמוך. בעוד שבדיר נכנס לרכב מאזדה ועוזב את השטח, עודה וסרסור נכנסו לרכב שהכינו מראש כשהם נושאים אקדח חצי אוטומטי, נסעו לבית הוריה של המתלוננת, וכאשר יצאה עם ילדיה לכיוון רכבה, עודה ירה חמש יריות לכיוונה ממרחק של מטר. כתוצאה מהירי נגרמו לה חתכים מדממים בשתי הרגליים.
לצד כתב האישום הוגשה בקשה למעצרם של השלושה עד תום ההליכים, והם נשלחו לשירות המבחן לקבלת תסקירים. בשבוע שעבר, השופט עידו דרויאן הורה כי עניינו של בדיר, שמיוצג על ידי עו"ד אבי מנסור, יעלה לדיון בהמשך השבוע, כאשר לדבריו "יש לבחון באהדה" אפשרות לשחררו למעצר בית באיזוק אלקטרוני, או אף ללא איזוק.
כבר לפני כשבוע וחצי הורה השופט לשחרר את סרסור, המיוצג על ידי עו"ד גיורא זילברשטיין, למעצר בית בפיקוח אלקטרוני.
מעצרו של עודה, המיוצג על ידי עו"ד תמיר סננס ממשרד נוי סננס שפרלינג וחצרוני, הוארך עד תום ההליכים, כאשר שמורה לו הזכות לפנות בבקשה לעיון חוזר עם הצעה לחלופת מעצר.











