כתב אישום: מוכר למשטרה מבת-ים גידל 165 ק"ג קנאביס

שתף כתבה עם חברים
מאות שתילים במחסן (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

לבית המשפט המחוזי בתל אביב הוגש כתב אישום נגד יובל ימיני (22), מוכר למשטרה מבת-ים, בטענה שגידל כ-415 שתילי קנאביס.
מכתב האישום עולה כי ימיני שכר את המחסן לאחר אמצע אוקטובר אשתקד, ועד למעצרו בסוף חודש מרס הוא גידל את השתילים, במשקל כולל של כ-165 ק"ג נטו. לצורך הגידול, כך נטען, ימיני החזיק כלים רבים, בכלל זה 43 מנורות, 47 שנאים, שני מפוחים, מזגן עילי, שני מזגנים מפוצלים ועוד.

התשתית הראייתית נגד ימיני מתבססת על דוחות פעולה של שוטרים אשר היו בקרבת המחסן והריחו ריח חזק של קנאביס. לאחר תצפית לעבר המחסן הם ביקשו צו חיפוש וקיבלו. מדוחות השוטרים עולה עוד, כי הנאשם תועד בקרבת המחסן, נערך עליו חיפוש ונתפס ברשותו מפתח למחסן. שני חשודים אחרים שהיו עצורים במסגרת החקירה טענו בחקירתם כי השכירו לימיני את המחסן. ימיני עצמו הודה כי הקים את המעבדה.

לצד כתב האישום הוגשה נגד ימיני – המיוצג על ידי עו"ד נס בן נתן – בקשה למעצר עד תום ההליכים, ממנה עולה כי בנובמבר 2019 הוא הורשע בהחזקת סמים ונגזר עליו עונש "צופה פני עתיד". תלוי נגדו מאסר מותנה בר הפעלה.
שני החשודים הנוספים שהיו עצורים בפרשה ויוצגו על ידי עורכי הדין קובי בן שעיה ויקי קהן, שוחררו לאחר שלא התגבשה נגדם תשתית ראייתית.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *