תיק הדקירות באילת: אייל נגר שוחרר, מעצרם של שלושה חשודים הוארך

שתף כתבה עם חברים

המשטרה עצרה חשוד נוסף שגם מעצרו הוארך

אייל נגר

כשבוע וחצי לאחר מעצרו של אייל נגר בתיק ניסיון רצח באילת, המשטרה הסכימה לשחררו לאחר שהתשתית הראייתית נגדו לא התחזקה.
מנגד, מעצרם של החשודים האחרים, ביניהם אחד "חדש" – הוארך.

תזכורת: בלילה שבין ה-14 ל-15 באוגוסט נעצרו על ידי שוטרי תחנת אילת שישה חשודים בחשד למעורבות בדקירת צעיר שהגיע עצמאית למרכז הרפואי יוספטל בעיר.
בתום חקירה ראשונית, ארבעה מהחשודים נכלאו והובאו להארכת מעצר בבית משפט השלום באילת. מלבד נגר, הובאו לבית המשפט גם:
לוי יצחק חדד
יוסף ישראל חדד
נתן חיא חדד.

לאתר "פוסטה" נודע כי חקירת המשטרה העלתה שלפני הדקירה התרחש אירוע מקדים במתחם אירועים בעיר, שם נכחו לוי יצחק חדד, בני משפחתו ואייל נגר – שכידוע מוגדר על ידי המשטרה כראש ארגון פשיעה. בדיקת מצלמות אבטחה העלתה כי המעורבים, ביניהם נגר, התעמתו עם הקורבן, דחפו אחד את השני וכתוצאה מאלימות זו נפגעה בת-זוגו של נגר – מה שגרם להעצמת והסלמת האירוע.

אתר חדשות פלילי >>
עורך דין פלילי מומלץ >>

עוד פורסם באתר "פוסטה", כי לפי חומר החקירה, מיד לאחר התקרית הזו יצאו החשודים והקורבן לחניה, ביניהם גם לוי יצחק חדד. שם המשיכו המעורבים להתווכח, ובסיום התקרית כל אחד הלך לדרכו, בעוד שהקורבן הגיע למועדון הסלינה בעיר. בהמשך הקורבן נקרא לצאת מהמועדון, נלקח לרכב סקודה שעזב את המקום ןהוסע למקום אחר שבו נדקר ומיד לאחר מכן הובהל ליוספטל.

בשבוע שעבר הוארך מעצרם של החשודים במספר ימים. שוטרי מרחב אילת עצרו במקביל חשוד נוסף, אסף יוסף ברדה בלקר (21) מיבנה. הוא הובא לבית משפט השלום באילת, שם הוארך מעצרו (22 אוגוסט).

בתוך כך, המשטרה התייצבה היום בבית המשפט עם הסכמה לשחרורו של נגר למעצר בית עד 27 באוגוסט ובתנאים מגבילים נוספים, לאחר שהחשד נגדו לא התחזק.
נגר מיוצג על ידי עורכי הדין תמיר סננס ושחר חצרוני ממשרד נוי סננס שפרלינג וחצרוני.

היום הובאו לדיון נוסף החשודים יוסף ישראל חדד ונתן חיא חדד. המשטרה טענה שהחשד נגדם התחזק. הסנגורים הכחישו את המיוחס למרשיהם.

השופטת ענת גרינבאום-שמעון קבעה כי החשד הסביר לא נחלש וייתכן שאף התחזק. נוכח קביעה זו, מעצרם של החשודים הוארך עד 28 באוגוסט.
יש לציין כי החשוד לוי יצחק חדד שוחרר בשבוע שעבר.

בדיון שהתקיים היום נציג המשטרה ביקש להאריך שוב את מעצרו של ברדה בלקר וטען כי החשד הסביר מתקדם.
השופטת גרינבאום-שמעון קבעה כי החשד הסביר ברף הנמוך, אך האריכה את מעצרו עד 26 באוגוסט.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *