מוכר למשטרה מקרית עקרון חשוד בזריקת רימון בחולון

שתף כתבה עם חברים

המשטרה מייחסת לו גם תקיפה של אדם אחר והחזקת סמים ונשק

השוטרים מצאו תחמושת בבית החשוד (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

מוכר למשטרה מקרית עקרון נעצר בחשד לעבירות אלימות, סמים ונשק.
החשוד, מאור מרדכי חנין (20), נעצר על ידי שוטרי תחנת חולון בחשד למעורבות בשלושה תיקים שנחקרים על ידי המשטרה.
לפי המשטרה, חנין חשוד בהשלכת רימון הלם ב-14 בדצמבר בחולון, בעבירת חבלה כשעבריין מזוין ובהחזקת סמים שלא לצריכה עצמית. לאחר חקירה ראשונית החשוד הובא לבית משפט השלום בתל אביב, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשבוע (19 דצמבר).

בנוגע לעבירת סמים, מהדיון עלה כי בחודש מאי נתפסו ברשות החשוד סמים. עוד עלה מהדיון, כי את עבירת האלימות ביצע לכאורה החשוד ב-18 בדצמבר, כשפצע אדם אחר אשר נזקק לטיפול רפואי. מעבר לכך סירב נציג המשטרה לחשוף פרטים מהחקירה בכל אחד מהאירועים, הראיות או את הרקע להתרחשותם.

הסנגור הכחיש את המיוחס לחשוד ועתר לשחרורו.
השופטת אביטל אמסלם גלבוע קבעה כי קיים חשד סביר. מהחלטת השופטת עלה כי בחיפוש בבית החשוד נתפסה מחסנית השייכת לאקדח גלוק, כדורי 9 מ"מ וכדורי 5.56 מ"מ. עם זאת השופטת ציינה כי החשד אינו מתבסס על מה שנתפס בבית. נוכח קביעות אלו, מעצרו של החשוד עד 22 בדצמבר.
יש לציין כי רק לפני כחצי שנה הורשע חנין בתיק איומים וחבלה במזיד ברכב, אך טרם נגזר דינו.

השארת תגובה

2 תגובות על “מוכר למשטרה מקרית עקרון חשוד בזריקת רימון בחולון”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *