
שוטרים מתחנת לוד עצרו את דוד בן יוסף (49), מוכר למשטרה תושב העיר, בחשד למעורבות באירוע דקירות בעיר שבו נפצע אדם אחר באורח קשה.
לאחר חקירה ראשונית החשוד נכלא ואתמול הובא לבית משפט השלום בראשון לציון, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בשבוע (26 יוני). היחידה החוקרת ייחסה לו עבירות פציעה כשעבריין מזויין, תקיפה הגורמת חבלה של ממש, פציעה והחזקת סכין.
בפתח הדיון סיפר נציג המשטרה על הנסיבות שהובילו למעצר: "ב-20 ביוני בשעות הערב המאוחרות התקבל דיווח על דקירה. מהמקום פונה דקור במצב קשה, עם פצעים בבטנו לקבלת טיפול בבית חולים. היחידה החוקרת ביצעה פעולות חקירה מהן עלה שמו של החשוד כמעורב באירוע. היחידה החוקרת ניסתה לאתר את החשוד מספר פעמים ללא הצלחה כאשר בסוף אותר בבית ונעצר. החשוד נחקר וקשר את עצמו לאירוע שבו התנהל ויכוח בין החשוד לבין אדם אחר לעניין כלבים שלהם. החשוד סיפר כי האדם האחר רדף אחריו עם חגורה ולטענתו נפל ומעד. הוא מכחיש כי דקר או תקף אותו".
לצד דברים אלו, נציג המשטרה הציג לשופט גיל גבאי חומר נוסף באמצעות הטלפון הנייד שלו. הוא סירב לחשוף בדיון האם יש בידי החוקרים תיעוד של האירוע.
סנגורו של החשוד, עו"ד עבד נבולסי, הכחיש את המיוחס למרשו: "יש כאן גרסה מול גרסה. הוויכוח גם כלל רדיפה אחרי החשוד. משום מה הקורבן והמעורב הנוסף לא נחקרו באזהרה. צריך שהקורבן ייחקר תחת אזהרה וגם המעורב הנוסף, כי מדובר בעבירה של קטטה, כדי שלא תהיה פה אפליה".
השופט קבע כי קיים חשד סביר והאריך את מעצרו של החשוד עד 26 ביוני.











