אסיר מכלא השרון נעצר בחשד שדקר אסיר אחר

שתף כתבה עם חברים

החשוד טען בבית המשפט: "התחלתי להפריד… פתאום אני רואה כיסאות נשברים על הראש שלי ועפים עליי קומקומים וכיסאות"

כלא השרון (צילום: הדס פרוש, פלאש 90)

אריאל אברמוב (30), תושב נתניה שמרצה מאסר בכלא השרון, נעצר על ידי שוטרי תחנת שדות בחשד לעבירת פציעה כשעבריין מזוין ופעולות בחפץ אסור בכלא. לאחר חקירה ראשונית בחשד שתקף ופצע אסיר אחר, החשוד נכלא והובא ביום שישי לבית משפט השלום בפתח תקווה, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו (3 מאי).

לטענת המשטרה, ב-28 באפריל התרחש אירוע אלים בכלא, במהלכו נדקר אחד האסירים ונפצע. לאחר גביית עדויות ומבדיקת מצלמות אבטחה עלה חשד שהחשוד היה מעורב באירוע.
לפי המשטרה, הקורבן טען שאינו יודע מי דקר אותו, אך בסרטון מחוץ לתא נראים עשרה אנשים לפחות, ביניהם החשוד, שיוצאים מהתא בו היה הקורבן.

עוד צוין במסגרת הדיון כי חלק מהאסירים קשורים לאותו תא וחלק מתאים אחרים. עוד עולה כי בסרטונים לא נראה אף אחד מהאסירים נכנס לתא עם נשק קר כזה או אחר. ואולם, המשטרה טוענת כי ישנן עדויות לפיהן החשוד היה זה שהחזיק סדוקרן ודקר את הקורבן.

החשוד הכחיש כל קשר לתקיפה וטען שבסך הכל הגיע להפריד בין המעורבים. בבית המשפט הוא טען: "היה מקרה באגף, שבני מיעוטים מאיימים כל הזמן שיפגעו באנשים, יפגעו בנו פיזית, בי פיזית ובעוד אנשים. הרבה פעמים היו איומים. אני תיכף צריך להשתחרר ונמנעתי מכל הבעיות האלו. אני בסך הכל ראיתי שהכניסו בערב חג בן אדם לתוך התא והתחילו להרביץ לו. אז נכנסתי אוטומטית והתחלתי להפריד. אמרתי להם ערב חג בואו נעצור את זה. פתאום אני רואה כיסאות נשברים על הראש שלי, הסתובבתי אחורה וראיתי בכניסה עומדים כמה ועפים עליי קומקומים וכיסאות. התחלתי להגן על עצמי ויצאתי מהר מהחדר… באו סוהרים וכבלו אותי ואת הבחור שהרביצו לו. רציתי להפריד כדי שלא יהיה בלגאן ובסופו של דבר חטפתי על זה. נשברה לי שן ונפתח לי הראש".

השופטת ורד בלוך שכטמן קבעה כי קיים חשד סביר והאריכה את מעצרו של החשוד בשלושה ימים.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *