אכיפה כלכלית: להב 433 ורשות המסים פשטו על תשעה בתים ביישובים ערביים בצפון

שתף כתבה עם חברים

video
play-sharp-fill
שוטרי המפלג הכלכלי בלהב 433 ביצע הבוקר פעילות אכיפה ביישובים דיר אל אסד, מג'דל כרום ובענה, ביחד עם משרד אזורי מע"מ עכו והיחידה הארצית לאכיפת הגבייה ברשות המיסים, כוחות יס"מ ושוטרים ממחוז צפון.
במהלך הפעילות בוצעו תשעה חיפושים בבתיהם של מספר חשודים, לגביהם קיימים חובות כספיים גדולים לרשויות המס, הנאמדים במיליוני שקלים. "מטרת הפעילות בשילוב הכוחות, הינה גביית חובות מע"מ מסרבני מס והגברת המשילות, לצד פעילות הרתעתית ואפקטיבית בתחום הפשיעה הכלכלית בדגש לחברה הערבית", נמסר מהמשטרה.

במהלך החיפוש עוקלו על ידי רשות המיסים 16 כלי רכב, תכשיטים ושעוני יוקרה. כמו כן נתפסו 15 אלף שקל ו-20 אלף דולר במזומן בבתיהם של החשודים.
"נמשיך להגביר את האכיפה בתחום הפשיעה הכלכלית כחלק מהמאבק בפשיעה בחברה הערבית, במטרה לחשוף ולמוטט את התשתית הכלכלית של מחוללי הפשיעה הפוגעים בתחושת הביטחון של האזרחים", נמסר מהמשטרה.

נתפסו גם תכשיטים ושעוני יוקרה (צילומים: דוברות המשטרה)
השארת תגובה

תגובה אחת על “אכיפה כלכלית: להב 433 ורשות המסים פשטו על תשעה בתים ביישובים ערביים בצפון”

  1. משטרה מצחיקה ממתי שעוני boss וצמידי גולדפילד נחשבים לתכשיטי יוקרה… חחח פשוט מחפשים להציג את הכשלון שלהם בצורה מוצלחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *