חשד: פיתתה וסחטה גברים שחשפו עצמם באופן מיני בשיחת וידאו

שתף כתבה עם חברים

בתום חקירה סמויה בת מספר שבועות חשפה היחידה המרכזית במשטרת מחוז חוף פרשיית סחיטה מינית באמצעות הרשת, שפעלה על פי החשד באזור ואדי ערה. שני חשודים נעצרו: תושבת בסמת טבעון ותושב אום אל פאחם.
ראשיתה של הפרשה לפני כחודש, עם קבלת תלונה במשטרה מאחד הקורבנות, שתיאר כיצד התפתה לחשוף את איבריו מול מצלמת הרשת בשיחה עם אישה שיצרה עמו קשר. לפי התלונה, לאחר מכן החשודה שלחה אליו את התיעוד ואיימה כי תפיץ את הסרטון לאשתו אם לא ישלם מאות אלפי שקלים.
חוקרי הימ"ר פתחו בחקירה סמויה שבמסגרתה אתרו קורבנות נוספים תושבי ואדי ערה, שנסחטו על פי החשד על ידי אותה אישה והשותף שלה באותה שיטה: האישה יצרה עם הקורבנות קשר טלפוני תוך שהיא מציגה עצמה כסוכנת ביטוח, ולאחר מכן פיתתה אותם לעבור לשיחה "חברית יותר" המאפשרת שיחת וידאו. לאחר ששיתפו אתה פעולה וחשפו עצמם בפני מצלמת הרשת באופן מיני, הובהר להם כי תועדו וכעת עליהם לשלם "דמי שתיקה" בסך מאות אלפי שקלים, אחרת הסרטון יופץ אל קרוביהם.
החשודה והשותף שלה נעצרו כאשר הגיעו לאסוף כסף מאחד החשודים. אז קפצו עליהם בלשי הימ"ר שנערכו לכך מבעוד מועד. השניים יובאו לדיון בבית משפט השלום בעכו, שם תבקש המשטרה להאריך את מעצרם.

עו"ד עלי סעדי

עדכון (12.10)
עומר מחאג'נה (26) מאום אל פאחם, שנעצר בחשד לסחיטה באיומים, שוחרר על ידי בית המשפט המחוזי למעצר בית.
תחילה, בית משפט השלום הורה על הארכת מעצרו של מחאג'נה, אולם סנגורו, עו"ד עלי סעדי, הגיש ערר לבית המשפט המחוזי בחיפה, שם טען כי למרשו אין קשר לפרשה וכי הוא מוחזק כ"בן ערובה".
לבסוף, הצדדים הגיעו להסכמות לפיהן החשוד ישוחרר למעצר בית של שבעה ימים. השופטת רבקה למלשטריך לטר נתנה תוקף להסכמות.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *