עבריין מוכר נורה למוות בג'ואריש ברמלה

שתף כתבה עם חברים
זירת הירי (צילום: משטרה)

תושב רמלה, המוכר היטב למשטרה, נורה הבוקר למוות (14 בפברואר).

סמוך לשעה חמש לפנות בוקר התקבל דיווח במד"א ומשטרה על אירוע ירי בשכונת ג'ואריש ברמלה. עם קבלת הדיווח, הוזעקו למקום כוחות הצלה ומשטרה אשר איתרו תושב העיר, בשנות  ה – 30 לחייו,  אשר נורה ברכבו. בחלוף זמן קצר נאלץ הצוות הרפואי לקבוע את מותו.

"כשהגענו לשכונה, חברנו לכוח משטרתי שהוביל אותנו לפצוע שהיה מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פצעי ירי בגופו", סיפר חובש בכיר במד"א יוסף אסולין. "ביצענו בדיקות רפואיות אבל הוא היה ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו".

שוטרי תחנת רמלה שהוזעקו למקום ביצעו סריקות אחר מבצע הירי, לצד איסוף ממצאים בזירה, לבחינת הרקע והנסיבות.

לאתר פוסטה נודע כי הנרצח משתייך למשפחת אלעוברה ומוכר היטב למשטרה מהסתבכויותיו הקודמות, בין היתר בעבירות אלימות ונשק שבגינן ריצה מאסרים בפועל.

גם בהיותו מאחורי סורג ובריח הוא נחשב כאסיר בעל התנהגות אלימה ושלילית כלפי אנשי הסגל ואסירים אחרים. נוכח מידע מודיעיני שלילי לגביו ומסוכנות ממנו וכלפיו, בעת ריצוי המאסרים הוא שהה בהפרדות.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *