בחיפוש שביצעו שוטרי מרחב יפתח בחודש יולי בדירת מרתף שכורה ברחוב לבנדה בתל אביב, הם מצאו שתילי קנאביס רבים בשלבי גידול שונים, במשקל כולל של 218 ק"ג. כמו כן הם איתרו בבית ציוד רב ששימש לגידול.
בעל הדירה, ארתור גייבציאן (49), נעצר על ידי המשטרה וטען כי גידל את השתילים לשימוש עצמי, מה שלא מנע הגשת כתב אישום נגדו לבית המשפט המחוזי בתל אביב. בזמנו, הוגשה גם בקשה להארכת מעצרו של הנאשם עד תום ההליכים, ממנה עלה כי הוא הורשע בעבר בעבירות נשק, אלימות והימורים.
במהלך דין ודברים בין סנגורו של הנאשם, עו"ד נס בן נתן, לבין הפרקליטות, הצביע ה סנגור על קשיים ראייתיים שנגעו לשרשרת הסם: בין היתר, התברר כי לאחר תפיסתם, חלק משקי הקנאביס הוחזקו פתוחים כמוצגים בתיק. המשמעות: מישהו יכול היה להוסיף או לגרוע מכמות הסמים.

בעקבות הטיעונים הללו, הפרקליטות נאלצה להסכים להסדר טיעון שבמסגרתו הוגש כתב אישום מתוקן בו הורשע גייבציאן בגידול כ-130 ק"ג קנאביס בלבד. במסגרת ההסדר, הצדדים עתרו במשותף לעונש של 30 חודשי מאסר בפועל.
השופט בני שגיא אישר את ההסדר ולצד עונש המאסר גזר על גייבציאן גם מאסרים מותנים וקנס של 8,000 שקל.










בתי משפט סוגרים עסקאות טיעון הזויות …
אם היה בכל מדינה אחרת בעולם לא היה מקבל פחות מ-12 שנה
רק פה נותנים להם סוכריות טופי…
בושה פשוט בושה
תראו את יששכר נתפסה על 7.5 גרם וקיבלה 7.5 איפה הפרוציה הזוי!!!!!
חחחחחחחחחח ממש לא אותו דבר
היא הגיע הארץ יש לזה יותר סיעים שיכולים לכלול בכתב האישום הברחה גם אם זה לשימוש עצמי וכמובן יש את הנושא הרוסי אתה ממש לא שופט ואפילו לא אמיתי
הבנאדם בכלל גנן למה לכלא?
הוא לא פושע קנאביס זו תרופה