בלשים מתחנת גלילות חשפו מעבדת הידרו גדולה בבית פרטי בהרצליה (12 ביולי).
הפשיטה על הבית נערכה בתום פעילות ממושכת. במעבדה הגדולה נתפסו כ-270 ק"ג מריחואנה וכן ציוד ששימש לגידול. במקום נעצרו ארבעה גברים בשנות השלושים לחייהם, החשודים במעורבות בגידול הסמים.
בית משפט השלום בתל אביב האריך את מעצרם של שלושה מהחשודים – מיכאל משה גראודנץ, שמואל פרץ ושי יצחק קלפה – עד 15 ביולי. מעצרו של החשוד הרביעי, מוראל אליהו לב, הוארך עד 19 ביולי.

מהדיון בעניינם של החשודים – תושבי גני תקווה, תל אביב וגבעת שמואל – עלה כי המעבדה אותרה בבית המשמש כעסק בתחום החקלאות. היחידה החוקרת ביקשה להאריך את מעצרם של החשודים בשבוע.
בדיון התברר כי מוראל אליהו לב, המיוצג על ידי עו"ד טל ליטן, קשר את עצמו לגידול, ציין ששכר את המקום וטען כי שלושת החשודים אינם קשורים לגידול. מנגד, המשטרה מציינת כי שלושת החשודים האחרים, המיוצגים על ידי עו"ד נס בן נתן, טוענים כי הגיעו למקום למפגש חברתי. ואולם, השוטרים הבחינו בהם כשהם יוצאים מחדר הייבוש עם כפפות על ידיהם, מה שמעלה את החשד כי עסקו אף הם בגידול.













ההתעקשות של המשטרה להמשיך לרדוף את הקנאביס לא ברורה . עדיף שיגדלו כאן מאשר שהבדואים יבריחו מהגבול .
וזה במקום להתעסק במה שבאמת מטריד את הציבור .
מעניין של מי הגידול…..ש ל ו ם ואברהם
מההידרושופ עקבו אחריו . בהידרושופ או שעוקקבים אחרי הלקוחות לגנוב את החממה או שלשים סמויים שם
איזה מזל שזה רק סמים