עקל דעאס (49) מטירה, המוכר למשטרה, חשוד כי ירה הערב (4.12.19) למוות בסמארה סמארה (33), בעל עסק לממכר שווארמה, בטירה.
בשעה 19:05 התקבל דיווח במוקד מד"א על שני פצועים מירי בחנות שווארמה בטירה. חובשים ופראמדיקים של מד"א פינו לבית החולים מאיר שני פצועים: גבר כבן 33 במצב אנוש וגבר כבן 49 במצב קשה. מותו של הגבר הצעיר, בעל העסק, נקבע כעבור זמן קצר בבית החולים. הפצוע האחר שפונה מהזירה הוא המתנקש, שנורה בעצמו על ידי שוטר שהגיע לזירה.
מהמשטרה נמסר כי שוטרים שהיו בפעילות שגרתית בסמוך, שמעו קולות ירי. אחד השוטרים הבחין בחשוד ואקדח בידו, היורה לעבר בית העסק. השוטר דלק אחרי החשוד הנמלט, ירה לעברו ופצע אותו קשה. בהמשך נמסר על מותו של החשוד בירי.
לבית חולים מאיר, לשם הובאו נפגעי הירי מטירה, הגיעו עשרות מתושבי טירה ועם היוודע דבר מותם פרצו חיכוכים ומהומה. בעקבות כך הוקפצו כוחות גדולים של משטרה לבית החולים.
החשוד בירי הינו עבריין מוכר שבאמתחתו הסתבכויות רבות בעבירות אלימות, נשק וסמים שבגינן ריצה שורה של מאסרים.










דודי מפקד תחנת טירה תתפטר….
צל״ש לשוטר
זה השג גדול בעקבות ריבוי שיטור בכפרים. אם לא יפנימו במשטרה ובממשלה את חופש הפעולה בכפרים תוך 10/5 שנים לא יוכלו השוטרים להכנס לכפרים הערבים ללא גיבוי דובדבן או יחידה מובחרת אחרת.
הם לא מפחדים בגלל שמשטרה מגיעה 20 ד לזירה אחרי שפינו את הפצוע מהכביש שטוף במים.