שוחרר קצין המשטרה שנעצר בחשד למעורבות בסחיטה באזור הגליל

שתף כתבה עם חברים

פרקליטו של קצין המשטרה לשעבר, בעלים של חברת שמירה אשר נעצר בחשד למעורבות עם ארגוני פשע בגליל בסחיטה של עסקים (פרוטקשן), שוחרר מתחנת המשטרה בצפון.
"מרשי שוחרר מהמעצר הערב בשקט בשקט, כמו גנבים בלילה שחררו אותו", אומר בהתרסה סנגורו, עו"ד מיכאל כרמל, ומנמק. "כשעצרו אותו פרסמו את זה בכל מקום בקול תרועה רמה, אבל לא נשאר ממנה דבר, אפילו נפיחה. במשך ימים רבים של חקירה לא הציגו בפניו ולו בדל ראיה למעורבות בכל מה שטרחו לפרסם כנגדו. כגודל הפרסום לו דאגה משטרת ישראל בנוגע למעצר שווא הזה, יכלו לפרסם שלא מצאו ראיות כלשהן לחשד כנגדו ולנקות את שמו. אולם להתנצל זה לא משהו שהמשטרה יודעת לעשות.
"אנחנו נדאג שהתיק יסגר מחוסר אשמה, ובהמשך הדרך נתבע את עלבונו בכל האמצעים האפשריים, מרשנו יפוצה עד תום על העוול שנגרם לו".

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *