חדרה: בני 18 חטפו קטין ליער והיכו אותו קשות

שתף כתבה עם חברים

החשודים כעסו על כך שהנער רכב על אופנוע השייך להם ללא רישיון ונתפס, ולכן חטפו אותו ליער ודרשו מאביו פיצוי

רכבם של החשודים (צילום: משטרה)

שוטרי תחנת חדרה עצרו אמש (ראשון, 27.1) שני חשודים,  אחד מחדרה והשני מאור עקיבא, בחשד לחטיפה ותקיפה חמורה של קטין בן 17. 

השניים, בני 18, נעצרו בחשד שחטפו אל יער סמוך קטין בן 17 ותקפו אותו על רקע סכסוך בין השלושה, הקשור לאופנוע של אחד מהם. 

על פי החשד, השניים האשימו את הנער בכך שהאופנוע שבבעלותם הוחרם על ידי המשטרה, לאחר שנתפס נוהג בו מבלי שהוציא רשיון נהיגה, וכעת ביקשו "להעניש" אותו ולדרוש פיצוי כספי. 

כאמור, החשודים הגיעו אתמול לבית הספר בו לומד הקורבן. לפי החשד, כאשר יצא משם הם הכניסו אותו בכוח לרכב ובמהלך הנסיעה היכו אותו ושברו את שיניו, התקשרו לאביו ודרשו אלפי שקלים כ"פיצוי" על רקע החרמת האופנוע. האב התקשר למשטרה ותוך זמן קצר שני החשודים נעצרו. 

השניים – נתנאל עמר מאור עקיבא ויונתן סימנדוייב מחדרה – הובא לבית משפט השלום בחדרה בבקשה להאריך את מעצרם. בדיון טענה המשטרה לצד עדויות של עדים שראו את החטיפה, קיימות גם מצלמות באזור והחוקרים בודקים את הצילומים. נציג המשטרה אף אמר בדיון: "תמונה אחת שווה אלף מילים", ובכך רמז תוכן סרטי האבטחה. הקורבן זיהה את החשודים מהיכרות קודמת.

עו"ד רויטל סבג שקד

בתום הדיון אמרה השופטת רקפת סגל מוהר: "נסיבות האירוע חמורות הן בעיני עד מאוד והן מקימות כשלעצמן עילת מסוכנות ברורה".  לאור כך, ונוכח החשד הסביר כפי שעולה מתיק החקירה, מעצרם של החשודים הוארך עד 13 בינואר.

החשודים מיוצגים על ידי עורכי הדין רויטל סבג שקד ורותם כהן.

 

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *