מעבדת קנאביס התגלתה בחיפוש במשק של משפחה בדרום הארץ

שתף כתבה עם חברים

באחד מתוך שלושה מחסנים של המשפחה התגלתה מעבדה גדולה. אחד מבני המשפחה שנעצר הכחיש קשר למעורבותו, וטען כי הוא בכלל משכיר את המחסן

מעבדת קנאביס במשק בדרום (דוברות המשטרה)

בחיפוש על פי צו שערכה משטרת ישראל במשק של משפחה בדרום הארץ, נמצאה מעבדת סמים באחד מתוך שלושה מחסנים, ששייכים למשפחה. על פי המשטרה, במעבדה התגלו שתילי קנאביס רבים. החשוד, ג"נ (36), אחד מבני המשפחה, שהה בבית ונכח בעת החיפוש במעבדה.
הוא נעצר ב-26 במרס והמשטרה ביקשה בבית משפט השלום באשקלון להאריך את מעצרו בשבעה ימים נוספים. יחד איתו, נעצר חשוד נוסף שהודה בביצוע העבירות ומעצרו הוארך עד ל-30 במרס.

הסנגורית, עו"ד שנהב אילון, טענה כי נ' משכיר את המחסן לאדם אחר ואינו עושה בו שימוש. היא אף הציגה את חוזה השכירות ביניהם. בנוסף, טענה כי החשוד גם לא עושה שימוש במעבדה – וכי הוא מכחיש כל קשר לביצוע העבירות. על כך היא אמרה כי "כנראה להיות בעל נכס בישראל זו עבירה פלילית". עוד טענה הסנגורית כי שטח הבית גדול והמחסן רחוק מהבית עצמו, ולכן לא ידע מה קורה בו. היא הדגישה שלמרשה אין עבר פלילי, הוא מעולם לא נחקר ומעולם לא היה במעצר.

עם זאת, השופטת טלמור פרס, אמרה כי קיים חשד סביר, והאריכה את מעצרו של נ' עד ל-30 במרס (27 במרס).
את המשטרה ייצג רס"ר דולב פנו.

מעו"ד אילון נמסר: "מדובר במעצר ראשוני. אני מבינה את הצורך של משטרת ישראל בחקירה. למרשי אין שום קשר לעבירות המיוחסות. הוא מסר גרסה ושיתף פעולה באופן מלא. בית המשפט בכבודו הסכים שיש חובה לבחון את גרסתו של מרשי. כולי תקווה שלאחר בחינת גרסתו מרשי ישוחרר מהמעצר בהקדם ושמו ינוכה מהפרשה".

השארת תגובה

תגובה אחת על “מעבדת קנאביס התגלתה בחיפוש במשק של משפחה בדרום הארץ”

  1. מרשי מרשה לי להשתמש במחסן וזה אינו שימוש חורג מדובר בתבלען מהדרין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *