לוד: נעצר בחשד שהחזיק במחבוא בתקרה קוקאין וצ'קים במיליונים

שתף כתבה עם חברים

החשוד מכחיש קשר לממצאים וטוען כי בבית התגורר בעבר אביו שנפטר, וכי במקום חוגגים אירועים שונים בהשתתפות עשרות אנשים

חיפוש משטרתי (צילום ארכיון להמחשה: משטרה)

שוטרים מתחנת לוד עצרו את חסן אבו זאיד (38) בחשד למעורבות בהחזקת כמות גדולה של קוקאין וצ'קים במיליוני שקלים.

החשוד נעצר בעקבות ממצאים מחיפוש שבוצע במתחם משפחתי בעיר. לאחר חקירה ראשונית הוא נכלא והובא לבית משפט השלום בראשון לציון, שם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בעשרה ימים.

בפתח הדיון אמר נציג המשטרה: "בוצע חיפוש במתחם המשפחה שם מתגורר החשוד, כשבוצעו חיפושים במספר בתים ולאחר מכן בוצע חיפוש בביתו של החשוד, שהיה עד לחיפוש. בתוך התקרה, בחלל איפה שנמצאות מנורות התאורה בתקרה, שוטרים איתרו שקית עם חומר החשוד כסם מחולק למספר שקיות במשקל כולל למעלה מ-120 גרם חומר החשוד כקוקאין".

"בנוסף נתפסו בביתו של החשוד צ'קים בסכומים של כמעט שני מיליון שקלים, שעון רולקס ומספר טלפונים ניידים", הוסיף נציג המשטרה.

לפי המשטרה, החשוד עוכב לחקירה, נחקר וטען שכל הרכוש לא שלו, כולל השעון, הצ'קים והסמים. לדבריו, שלכולם יש גישה לביתו ולאותו מקום, והוא אינו יודע דבר על מה שנתפס.

נציג המשטרה סירב במהלך הדיון לחשוף את הראיות הקושרות את החשוד למיוחס לו.

סנגורו של החשוד הכחיש כל קשר של מרשו לפריטים שנתפסו. בין היתר טען הסנגור כי בעבר התגורר במקום אביו של החשוד, שנפטר לאחרונה ומאז חוגגים במקום אירועים שונים. כך למשל התקיימה במקום חתונה לפני ימים אחדים, בהשתתפות עשרות אנשים.

השופט רפי ארניה קבע כי קיים חשד סביר. הוא ציין כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהחשוד נתון במעצר, מאחר שנדרשות פעולות נוספות להשלמת החקירה ובמיוחד כאלה הכרוכות בבירור זיקתו של החשוד לנכס ולצקים שנמצאו בתקרה.

השארת תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *