מהמשטרה נמסר כי שני תושבי טול כרם נעצרו בסוף השבוע 'על חם' ברעננה כשברכבם נמצא רכוש רב החשוד כגנוב ובעודם נוסעים ברכב שנגנב בצפון הארץ.
תחילתו של האירוע בדיווח שהתקבל בלילה שבין שישי לשבת, מתושבת העיר שסיפרה כי הבחינה בשני גברים אשר מנסים לפרוץ לרכב בשכונת לב הפארק. סיירי ביטחון של עיריית רעננה וצוות של הניידת משולבת שהוזעקו למקום זיהו את החשודים, שהחלו מיד להימלט מהמקום. כאשר הבחינו שני החשודים, בני 20 ו- 25, כי הסיירים והשוטרים חסמו את דרכי המילוט התנגשו ברכב של הסיירת העירונית ונעצרו מיד.
![]() |
| רגע מעצר החשודים |
בבדיקה התברר כי הרכב בו נסעו נגנב לפני מספר ימים מתושב מעלות תרשיחא. בחיפוש שערכו הכוחות בתוך הרכב נמצאו כלי פריצה וכן פרטים רבים החשודים כגנובים, ביניהם: מחשבים, מסכי מחשב ומחשבי רכב המשמשים לפריצה לכלי רכב. השניים הועברו לחקירה בתחנת משטרת כפר סבא ובהמשך הוארך מעצרם בבית משפט השלום בכפר סבא עד ל – 14 בינואר.
|
| חלק מהרכוש שנתפס ברכבם של החשודים (צילום: משטרת מרחב שרון) |
הסיירים שהשתתפו במרדף אחרי החשודים והביאו למעצרם אמורים לקבל בעוד מספר ימים תעודת הוקרה ממפקד מרחב שרון.










